Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz fényt vetítenek rólam egy visszahúzódó lánynak! Féltékenykednek?
Hol is kezdjem,egy trógernek tartom magam,akinek mindenkivel meggyűlt már a baja, sok balhém volt,amire egyáltalán nem vagyok büszke.Szóval ja,egy rossz társaságba tartozok,de próbálok elszakadni tőle.
Végül is elég jól tanulok,most technikusként folytatom,érettségim már meg van!
Elég sokat verekedtem,ő velük próbálok jól kijönni, de nem vesznek tudomást rólam.Ezt elfogadtam,mostanában elég sűrűn járok könyvtárba, rákaptam az olvasásra, imádok olvasni főleg regényeket.Ott kértem segítséget egy lánytól aki jártasnak bizonyult,hogy mutassa már meg nekem,hogy hol vannak az Agatha Chrisie regények. Ő segített, és megkérdeztem tőle,hogy meginna e velem egy kávét.Igent mondott, ő nagyon jólelkű,aranyos,szerény lány,amellett okos.
tetszik nekem.
A dolog elég bonyolult mert rajtam állandóan lógnak részemről nem kívánatos személyek,akiket megkértem,hogy szálljanak le rólam..A buszon láttam,hogy beszélnek azzal a lánnyal aki tetszik nekem, kicsit ideges lettem,és hazaérésem után megkérdeztem facebookon,hogy miről beszélgettek? Rólam? Azt mondta,hogy igen,és,hogy csalódott bennem.El mondtam volna neki,hogy milyen voltam ha komolyabb lenne az ügy,de az meg a másik,hogy azok hogy gondolják,hogy csak úgy kitálalnak neki?
Így már esélyem sincs,hogy megszeressen vagy megkedveljen....
Szeretném meggyőzni,hogy nem az vagyok aki régen voltam..
Segítsetek már, ki vagyok már idegileg, annyira idegesítő,hogy bele avatkoznak a magánéletembe....Mit tegyek? Tanácstalan vagyok!
Kicsit sok lett,bocsi.
Tudod ő,nem egy "átlagos"lány és nem a kinézetére gondolok,hanem nem szívesen van együtt egy légkörben aki ilyen negatív háttere van..
De megpróbálom,rajtam nem múlik.
Szerintem is mondd el neki, hogy régen milyen voltál és hogy már megváltoztál. Kérd meg, adjon neked egy esélyt, hogy bebizonyíthasd neki ezt.
Sok sikert! Remélem összejön vele a dolog :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!