Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na ki mit csinál? Nincs kedvetek itt egy kicsit eldumálgatni így szilveszter estéjén?
Figyelt kérdés
Ha már nem bulizunk legalább itt szórakozzunk kicsit van kedvetek?? :) akinek nincs kint a neve adjon magának vmi becenevet hogy tudjuk kiről van szó :)
21L
2013. dec. 31. 20:59
51/89 anonim válasza:
Én sem érezlek csúnyának :) De azért küldj egy képet :P
52/89 anonim válasza:
Én nekem nincs bajom magammal. Mások dolgával pedig nem foglalkozok.
53/89 anonim válasza:
Akkor az a kérdezőhöz a kérdésem hogy mit írogatsz itt ünnep táján ennyi idősen?
Eldönteném tetszel-e külsőre avagy nem.
54/89 A kérdező kommentje:
azért irkálok ide mert nem volt kedvem bulizni menni :) semmi köze a külsőmnek ehhez :) mert lett volna hova mennem nem arról van szó
2013. dec. 31. 21:44
55/89 anonim válasza:
Örülök neki akkor.Tehát csak a kedvetlenség miatt vagy itt,ha te mondod.
Szerintem rossz döntés volt.
56/89 A kérdező kommentje:
szerintem meg jó döntés volt :)
2013. dec. 31. 21:48
57/89 anonim válasza:
Hát én ronda vagyok. Majdnem annyira, mint George Clooney, csak szebb szakállam van. Ezért nem hívtak egy bulira sem.
58/89 A kérdező kommentje:
téényleg mutii már képet :) lehet megtaláltuk a hasonmását
2013. dec. 31. 21:54
59/89 anonim válasza:
ott vagyok amit 1-es javasolt. jön valaki? :)
60/89 anonim válasza:
Ha jónak érzed.
Nektek milyen volt az első szexuális élményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!