Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na ki mit csinál? Nincs kedvetek itt egy kicsit eldumálgatni így szilveszter estéjén?
Ha már nem bulizunk legalább itt szórakozzunk kicsit van kedvetek?? :) akinek nincs kint a neve adjon magának vmi becenevet hogy tudjuk kiről van szó :)
21L
Na beszélgessünk :D Faterom németbe van , anyám Pesten , én meg itthon vagyok egyedül , jó mi ?! :D Az a baj , hogy egy keményebb bulit meg nem mertem volna most bevállani , mert utána rögtön itt a vizsgaidőszak :d Mindegy azért vettem egy pezsgőt , ami éjfélkor a szeretteimre és azokra gondolva akik fontosak nekem el fogok fogyasztani , miközben megteszem az újévi fogadalmamat :D
Jah azt nem tudjátok h ilyenkor újévkor kívánni is szokás amúgy vagy csak fogadkozni ? :D Én mindig kívánok is :D
A becenevem legyen : eventx
eventx és valóra is válik amit kívánsz?? mert akkor én is kívánok sok mindent :D
hát ha hamarabb kezdünk el itt beszélgetni szervezhettünk volna egy bulit az év Gyakorikérdések partiját :)
Itthon rohadok.Úgy volt hogy párommal leszek,de most a haverjaival van.H esetleg valaki önszántából akar drukkolni hogy találkozzunk,hogy a következő évem kevésbé legyen szar,megteheti:D
Egyébként Mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet Kívánok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!