Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na ki mit csinál? Nincs kedvetek itt egy kicsit eldumálgatni így szilveszter estéjén?
Figyelt kérdés
Ha már nem bulizunk legalább itt szórakozzunk kicsit van kedvetek?? :) akinek nincs kint a neve adjon magának vmi becenevet hogy tudjuk kiről van szó :)
21L
2013. dec. 31. 20:59
41/89 anonim válasza:
De sajnos úgyse lesz, mindenki mondja, hogy milyen jó lenne, de senki szervezné meg :)
pic01
44/89 A kérdező kommentje:
én megszervezném de úgyse jönne el senki :D :D
2013. dec. 31. 21:29
47/89 anonim válasza:
A cset se megy.Egyébként ti csúnyának hiszitek magatokat vagy csak lelki bajotok van?
48/89 anonim válasza:
Én tökéletesnek érzem magam, de a mai lányoknak ez sem elég :D
49/89 anonim válasza:
Ha annak érzed magad nem baj de annak valami alapja is legyen.
Szerintem a nem túl sok sármmal rendelkezők is tudnak hódítani.
50/89 A kérdező kommentje:
én nem érzem magam csúnyának és lelki bajom sincs :D ti hogy vagytok ezzel??
2013. dec. 31. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!