Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy baj, ha a plüss állatkáimmal alukálok?
Minden nap játszom velük, beszélgetek velük és ők is beszélnek velem. Ők az én kis barátaim. :)
Lányok, zavarna titeket, ha megtudnátok ezt egy friss kapcsolat elején a barátotokról?
23F
Az nem ciki ha egy ilyen idős fiú plüssel alszik, de hogy azokkal játszik, hát az öhm furcsa.
Amúgy a barátom is alszik plüssel, igaz azt tőlem kapta arra az esetre hogy ha én nem vagyok vele és hiányoznék neki akkor tudjon mihez bújni :)
Háááát kérdező nem lesz egyszerű dolgod olyan lányt találni, akinek ezen nem akad fel a szeme, az biztos :)
Ahogy szokták mondani, megfizethetetlen olyan társat találni, akivel a mentális kórképetek egyezik :DDDD
az alvás még nem, de a többi azért kicsit meredek... :D
én úgy behúznám a kéziféket, h csak úgy nyekken!
Ha belegondolok lövész dzsemborikon én hol 17. századi trapper, hol cowboy, hol pedig déli tizedes vagyok full déli egyenruhában :)
Ha belegondolok ez is megérne egy misét :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!