Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy 16 évesen még mindig képes vagyok beleszeretni egy színészbe?!
Figyelt kérdés
Nem rakosgatom ki a postereit, meg ilyenek, de megnézem kb az összes filmjét, és sokat gondolok rá. Szerintem eléggé gáz, mert még barátom is van mellette. De mégsem lehet azzal az indokkal dobni valakit, hogy "beleszerettem egy hollywoodi színészbe" :P
Hogyan kéne megváltoznom?
2013. dec. 30. 17:31
11/11 anonim válasza:
Én 20 vagyok, de egy híresség még így is nagyon szimpatikus tud lenni, ha látom egy filmjét/hallom egy zenéjét, és pl. tetszik a szöveg, vagy szimpatikus dolgokat mond egy interjúban. Főleg a nők inkább érzelmileg tudnak rákattanni egy hírességre, de ez tényleg nem szerelem. Nem ismerem, akit linkeltél, nekem nem tetszik, de hát nagy ügy. Kell szerintem ilyen is az életbe. Persze csak egészségesen. Azt mondod, nem poszterezed ki (16 évesen szerintem az sem lenne gáz). Az, hogy egy színészről van szó, és a filmjeit nézed, tök rendben van. Nekem is van ilyen. Sokkal jobb vagy, mint amikor valaki azt mondja, hogy XY a kedvenc színésze, de csak egy filmjét látta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!