Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem tudok élő, és lélegző...

Nem tudok élő, és lélegző emberekbe beleszeretni. Nem vagyok normális? Miért van ez?

Figyelt kérdés
Rengeteg könyvet olvasok, és majd mindegyikbe bele is "szeretek"... A könyvek és filmek nagy hatással vannak rám, de ha az életben megtetszik egy srác, az maximum fellángolás, és amint elhív randira, inkább felvenném a nyúlcipőt. 22 éves vagyok. Most megtetszett egy színész is de nem a filmje miatt, hanem mert tetszik amiket mond, és ahogy mondja. Tetszik a stílusa és hogy folyton hülyéskedik... Nem az a sikítozós összepisilem magam, ha szóba jön típusú kis "rajongócska" vagyok, aki egész nap rajongói oldalakon lóg. Ez normális? Tennem kéne valamit?
2009. nov. 25. 20:57
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez teljesen érthető. Szerintem semmi meglepő nincs benne. Mondjuk vegyük a könyvet. Ott a főszereplő, ha vannak is hibái, amiket taglal a könyv, de azért egy jó karakter, szerethetőnek van megírva SZÁNDÉKOSAN. A jó tulajdonságok vannak kihangsúlyozva, és a másik felett szinte el is siklanak.

A filmeknél ugyanez. Az már más tészta, hogy a színész valódi ember. Jó, persze, nem a film jut róla eszedbe, meg sok filemt láttál vele, de mindegyikhez pozitiv érzés kapcsolódik (akárcsak egy kitalált személlyel). Ezek a pozitiv érzések összeadódnak. És még ehhez vegyük, hogy amikor egy színész interjút ad, vagy bármilyen olyan helyre megy, ahol láthatják az emberek, a rajongók, megjátszák magukat, édesnek, szerethetőnek, poénosnak. Mert azért, hogy szeressék, amikor önmaguknak kell lenniük is játszanak, hogy jobb benyomást tegyenek. Ennyire egyszerű.

2009. nov. 25. 21:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, de nem 16 éves tini vagyok... Ez normális? És ha nem az, akkor mit tudok tenni ellene? Én jól elvagyok, de a barátnőim kezdenek aggódni értem....
2009. nov. 25. 21:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Sztem egyszerűen csak álmodozó tipus vagy, meg értem mert a mai világban nehezen lehet találni egy olyan fiút aki egy nő minden elvárásának megfelel.

Nekem is néha van időszakom amikor inkább élnék egy könyv szereplőjével mint egy létező valakivel,nemtudom nehéz elmagyarázni ... :D

erről csak az a véleményem igazán hogy az életben biztos találsz még olyan embert akibe beleszeretsz, és érzed a vonzalmat, sőt lehet úgy fog kinézni mint az egyik szinész vagy kitalált figura, amit te elképzeltél, nem lehet tudni.

Sztem úgy is fiatal vagy még, ráérsz gondolom nem akarsz házasságot, ha nem akkor nincs okod pánikram :D

2009. nov. 25. 21:11
 4/8 A kérdező kommentje:

Igen, én is így vagyok vele! Egy ideig úgymond a könyvben élek. És amikor vége egy nagy ürességet érzek magamban...

De akkor ez normális... :) A barátnőim félelmei már kezdtek megijeszteni, de akkor semmi gáz!

2009. nov. 25. 22:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Hű, nagy kő esett le a szívemről, mert csak a fekete betűs részt olvasva, azt hittem, hogy necrofil vagy :D Na, az lenne a gáz, nem ez.

Sajnos, majd egyszer majd te is le fogsz esni az álomvilágból a rideg valóságba, de addig élvezd ki, hogy álmodozhatsz.

2009. nov. 25. 22:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha ennyi idősen megteheted, hogy csak álmodozol, meg színészekbe szeretsz bele, akkor tedd. Majd felnősz egyszer és kinövöd ezt is.
2009. nov. 25. 23:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem csak azzal van a bajom, hogy ilyen "tökéletes" emberek nincsenek. Vagy ha vannak, akkor sem lehet elég jó.
2009. nov. 26. 18:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Igazság szerint én jól érzem így magam... Ha olvasok egy könyvet, akkor 20 lábbal a földfölött járok, és úgy mosolygok, meg nevetgélek, mint egy szerelmes kis fruska. Aztán, amikor vége, akkor pár napig (amig nem jön egy újabb könyv) letargiába esem, üresnek érzem magam, és egyedül akarok lenni. És amikor jön egy új könyv, az egész kezdődik előröl. Köszönöm, a válaszokat, elég megnyugtatóak voltak számomra. Már kezdetem megijedni, hogy valami nincs rendben velem. Tényleg köszönöm mindenkinek!
2009. nov. 27. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!