Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Elmenjek így a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Elmenjek így a randira?

Figyelt kérdés
Ma estére beszéltünk meg egy lánnyal találkozót de én nagyon másnapos vagyok,nagyon fáj a hasam,fejem,hányingerem van szóval teljesen kivagyok.Lemondjam,vagy lehet hogy jól leszek addigra?Mit csináljak?
2013. dec. 30. 12:01
 1/6 kendrazoltan ***** válasza:
Max lehányod, mi baj lehet belőle...
2013. dec. 30. 12:02
 2/6 Költőnő? ***** válasza:

hát estig csak helyre tudsz jönni....

sok ásványvíz, néha jó a tej

aszpirin és némi friss levegő

2013. dec. 30. 12:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Én tuti áttenném akkor már holnapra, úgyis Szilveszter lesz és ha egy városban laktok de nem is buliztok együtt este, jó kis felvezetés lehet a találka.

Ha én piálok, másnap döglök egész nap.

2013. dec. 30. 12:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Szilvásbuktát,mert azt szeretem!
2013. dec. 30. 12:09
 5/6 anonim ***** válasza:
hozd magad helyre. te csináltad magadnak
2013. dec. 30. 12:12
 6/6 BlackSword ***** válasza:

Húsleves és gyömbér... Az utóbbit ne adagold túl!!! Illetve kenyér és víz... így együtt plusz egy jó forró fürdő...

Legközelebb meg ha leiszod magad a sárga földig, akkor lefekvés előtt igyál meg úgy 1-1,5 liter ásványvizet...

2013. dec. 30. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!