Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves fiu vagyok és eddig 20 lánnyal feküdtem le . Szerintetek ciki? neveletlenség?
Normális válasz:
Nem neveletlenség, ennek köze nincs hozzá.
Ciki? Ez se a megfelelő szó.
Itt van az a probléma, amikor a kis fej irányítja a
nagyot. Lehet orrba-szájba szexelni, egészségedre,
de ezzel nem kellene villogni, mert ez nem dicsőség,
inkább szégyen, mert hiába van ott a lompos, ettől
kb egy nagyra nőtt gyerek leszel.
Szerintem te nem kérdezni akarsz, hanem dicsekedni.
A szomorú csak az, hogy aki a mennyiségre ad sokat, az a minőségre képtelen figyelmet forditani. És innentől kezdve csak egy kis olcsójános bazzógép vagy, nem pedig egy inteligens, okos, bölcs, szeretni való szerető.
Apropó, elmentél már a bőr- és nemibeteggondozóba? Ugyanis, ha óvszer nélkül dugtál húsz hozzád hasonló szellemi szinvonalú egyeddel, akkor szerencsésnek mondhatod magad, ha csak egy gombafertőzésed van.
en is igy voltam, mar ovodaban minden nap legalabb 100 lannyal fekudtem le naponta es jot aludtunk ebed utan.
Igy aztan ez a 3 ev alatt nekem is osszejott sok ezerre.
Aztan ahogy felnottem meg legalabb 2-300 tobb tuccatnyival, termeszetesen a szexeles az mas dolog, de az is fog veled tortenni elobb utobb.
sok szerencset kis puca.
Ha olyan nőkkel csináltad, akikre komolyan vágytál akkor simán jó, jól tetted.
Mai világban szerintem előfordulhat, h 16 évesen 20 nő.
A lényeg, h a minőségre is figyeljél, ne feküdj össze mindenféle ribizlivel.
Nem hazudok értsétek már meg!
De több válasz nem kell !
Köszönöm a válaszokat.
De mi olyan hihetetlen ebben?2 év alatt simán összejön ennyi!
1 Normális választ kaptam a 18 válaszbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!