Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Járnátok ennyire "ciki" fiúval?
18 éves leszek egy hét múlva.Magamról annyit hogy régen kövér voltam,sokat betegeskedtem,a szüleim mindentől óvtak,nem mehettem sehova.Emiatt aztán bezárkózó,önbizalomhiányos lettem.Nem nagyon szereztem barátokat,barátnőm pedig sose volt,semmi tapasztalatom lányokkal.Pár vacak randi és kész.Képtelen vagyok "ráhajtani" valakire.
Nem tudok udvarlóan humoros meg rejtélyes lenni.Lánybarátaim is alig vannak.Még nem is csókolóztam.
Ezenkìvül semmi defektem,van eszem,magas vagyok,sportos,táncolok stb.
Ilyen korban elvárt a tapasztalat? Érdemes egyáltalán próbálkozni?
Senki se születik de ennyi idős korban már minimum 1 illene.
És meddig kövessem ezt a taktikát? 30 évig?:D
Milyen taktikát? A lazaság nem kimondottan taktika, hanem alapvető olog az életben. Szarni rá, ha nem jön össze valami úgy általában, de a nőkkel is ez legyen a helyzet. Nem mondom, hogy ne bántson a dolog, de túl kell tenned magad rajta, sportolj, élj társasági életet, hívj meg lányokat randizni...
Minden a TE fejedben dől el, ne érdekeljen, hogy ki mit gondol.
Előttem már rengetegen megfogalmazták, de a lényeg tényleg rajtad van! Egyébként mi az hogy illene már 1 nőnek lennie? :D Meg van írva a BTK-ban vagy mi? :D (1 évig tartó szabadságvesztéssel büntetik) viccet félretéve kezeld úgy a lányokat mintha csak simán haverok lennének, akkor nem görcsölsz azon h jaj most mi lesz! Egyébként ja, élj társasági életet sportolj továbbra is! És táncolni is tudsz?
Abszolút szimpataikus srác vagy! Figyeld a jeleket (kis mosoly, egy kis szemezés stb) És hogy ne légy annyira elkeseredve! Ezt az autót is megvette valaki! [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!