Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki? Mit csináljak?
Így van nevess vele.
Volt amikor az én húgom is megtalálta azt a 2 db rózsaszín bilincset az ágyam alatt amit a barátnőmmel szoktunk időnként elővenni :) Akkor épp akció utáni napon még ott volt mert lusta voltam elzárni. És oké hogy a húgom 17 éves, de sajnos agyilag kb mint egy 7 éves. Jó ezt csak viccből mondom de amennyi esze van odabilincselte magát poénból a lépcsőkorláthoz, gondolom ki akarta próbálni, és amennyi esze volt nem vitte magával a kulcsot ami rá volt téve a másik bilincsre arra az esetre ha gyorsan kéne kioldani. Én akkor nem voltam otthon, anyám arra ment haza hogy a húgom 1 órája van odabilincselve a lépcsőhöz még jó hogy házon belül volt. Na akkor ő is égett akkorát hogy azóta eszébe sincs kutatni a szobámba, de én is mert anyáméknak ezt a szituációt picit kínos volt elmagyarázni.
Jó nem vagyok már kamasz 21 éves vagyok barátnőm 18 de szüleim ilyen téren megértőek tudják jól hogy fiatalok körében ez a helyzet, és ameddig játékosan adjuk elő a dolgokat addig nincs mit szégyellni. Csak égő volt erről beszélni nekik hogy miért volt a húgom odabilincselve a lépcsőhöz, szerencsére volt annyi esze hogy bevallja hogy az ő hülyesége volt. Elhiszem hogy ki akarja próbálni milyen az ha megbilincselik szex közben de ha olyan barátot fog magának akkor megtudja milyen az.
3#, feldobtad az estém, köszi! :)
ja és köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!