Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti mit neztek meg elsokent egy lanyon? Es mit tartotok egy lanyon undoritonak/csunyanak?
Csaakmert most jarom ki a nyolcadikat es eddig meg egy pasim sem volt kozben az osszes evfolyamtarsamnak volt. Ez nagyon bant, az osztalyomban mindenki engem utal a legjobban, csufolnak, cikiznek, es azt mondja allandoan 3-4 fiu hogy : Csunya vagy!!! :'(
De ebbol az a lenyeg hogy most nem tudom mi az igazsag mer a sulin kivul mindenki megbamul, megnez alaposan elol-hatul!!!!
Szoval sulin kivul anyunak azt mondja szinte mindenki hogy milyen szep lanya van!! Akkor most mivan??? :D
Annak a 3-4 fiúnak lehet, hogy tetszel, csak cukkolnak téged. Nyolcadikosan a legtöbb fiú még dinka, tisztelet a kivételnek. Úgyhogy velük ne foglalkozz, meg a lányokkal se, ha ők is csúfolnak esetleg, mert az meg irigység. Most már úgyis nyolcadikos vagy, nincs egy év, és megszabadulsz tőlük, utána meg új suli, új közösség és új fiúk is.;)
Amit pedig eddig tapasztaltam, hogy egyes fiúk mit néznek meg rajtunk, lányokon/nőkön: popsi, cici, lábak, arc. De ezt fiúja válogatja, mindenkinek más jön be, úgyhogy ne aggódj! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!