Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti mit neztek meg elsokent egy lanyon? Es mit tartotok egy lanyon undoritonak/csunyanak?
Csaakmert most jarom ki a nyolcadikat es eddig meg egy pasim sem volt kozben az osszes evfolyamtarsamnak volt. Ez nagyon bant, az osztalyomban mindenki engem utal a legjobban, csufolnak, cikiznek, es azt mondja allandoan 3-4 fiu hogy : Csunya vagy!!! :'(
De ebbol az a lenyeg hogy most nem tudom mi az igazsag mer a sulin kivul mindenki megbamul, megnez alaposan elol-hatul!!!!
Szoval sulin kivul anyunak azt mondja szinte mindenki hogy milyen szep lanya van!! Akkor most mivan??? :D
8kg vakolatot undorítónak tartom és szerintem nem vagy ezzel egyedül. Az osztálytársaid meg szard le :)
Amúgy először mivel mást nem tudok, arc aztán mell/fenék.
Egy képet küldhetsz, kíváncsi vagyok. :D
Koszii, nagyon helyesek/kedvesek vagytok :)))
Am kepet sajnos nem tudok mert telefonrol vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!