Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek mennyi esélyem van nála? :]
Valamelyik nap kórházba kerültem és van itt egy cuki kis nővérke. Megtetszett nekem. Megkérdeztem a nevét, korát (26) meg ilyeneket és elkezdtem beszélgetni vele. Láttam rajta hogy kicsit zavarban van de folyamatosan mosolygott :D egész éjszaka fel voltam meg mászkáltam, hogy rám szóljon. Legutóbb mikor mérte a vérnyomásomat (egyébként szapora volt a pulzusom :D) óvatosan megkérdeztem, hogy ha élve kikerülök innen akkor lenne-e kedve találkozni velem és mondjuk meginni valamit de nem válaszolt csak elmosolyodott és kicsit elfordította a fejét. Bármit megteszek, hogy igent mondjon mert ez nagyon ritka, hogy nekem valaki ennyire megtetszik. Ha már beszélget velem, meg tudom nevettetni akkor jó úton haladok, nem? Voltak már barátnőim de most valahogy nagyon félek, hogy elrontom. Nem akarok erőltetni semmit meg tudom hogy neki így nem lehet de csak annyira szeretnék közel kerülni hozzá, hogy eljöjjön velem. Így már jó vagyok? Lányok, ha a helyében lennétek mit tennétek? (Nincs senkije, azt nem tudom, hogy szerelmes-e de remélem, hogy igen és belém :D)
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!