Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyáltalán igénylik még az udvariasságot a lányok? Ha egy lány az udvariasságot se köszöni meg, akkor annál nincs esélyem?
Ma pont mentem ki az osztályteremből,és mögöttem jött a lány aki tetszik.Én megálltam,előreengedtem,ő meg csak kisétált,egy "köszit" se méltóztatott odavetni.Máskor leejtette a füzetét,én felvettem neki,azt se köszönte meg.Ez nekem elég rosszul esett.Ha ennyire lesz*r akkor nincs esélyem nála,ugye? Pedig egy csendes,normális lány.
Vagy tényleg nem igénylik ma már a lányok az udvariasságot? Másnál is tapasztaltam ezt. 17/F
Az a helyzet,hogy ez a csaj szimplán bunkó,és nem Hozzád való.Ideje más után nézned.
Egyébként pedig az a normális,ha valaki alapból igényli az udvariasságot,és meg is köszöni,illetve cserébe ugyanígy viszonyul a másikhoz.Csak ugye manapság ritka az ilyen ember,legyen szó bármelyik nemről.
Nem biztos, hogy az, lehet cikinek érezné mondjuk osztálytársai vagy barátnői előtt, hogy egy fiúnak (még lehet tetszik is neki!) köszönetet mondjon, mert barátnői "megszólnák".
Ha csak ketten lennétek a történések körül, lehet rögtön más lenne...
Ilyen a fiatalság és a serdűlőkor....,
54%-os,te enyhén elmebeteg vagy,de kezdek egyetérteni veled.Tudod azért vagyok,mert ilyenre neveltek,mert mindenki azt mondta hogy a nőkkel udvariasnak kell lenni,mert értékelik..
Fizikailag nem vagyok lekvár,188 cm vagyok,elég izmos.Lelkileg lehet.
Szóval akkor legyek vele bunkó
a #8-asnak jó a humora, bár tényleg beteges
Kérdező szerintem ne légy bunkó,egyszerűen hagyd, tényleg vannak olyan lányok akik kézenfekvőnek tartják, hogy segítenek neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!