Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyáltalán igénylik még az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyáltalán igénylik még az udvariasságot a lányok? Ha egy lány az udvariasságot se köszöni meg, akkor annál nincs esélyem?

Figyelt kérdés

Ma pont mentem ki az osztályteremből,és mögöttem jött a lány aki tetszik.Én megálltam,előreengedtem,ő meg csak kisétált,egy "köszit" se méltóztatott odavetni.Máskor leejtette a füzetét,én felvettem neki,azt se köszönte meg.Ez nekem elég rosszul esett.Ha ennyire lesz*r akkor nincs esélyem nála,ugye? Pedig egy csendes,normális lány.

Vagy tényleg nem igénylik ma már a lányok az udvariasságot? Másnál is tapasztaltam ezt. 17/F

2013. jan. 21. 18:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen lánynak a a kapanyél is kifordulna a száján, én mindig megköszönöm, sőt ha nem engednek előre, kicsit khm-özni szoktam, és legközelebb előreenged:D
2013. jan. 21. 18:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
igénylik, üdítő a mai világban, ő meg szimplán bunkó. :D
2013. jan. 21. 18:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ki mondta, hogy a lányok között nincs primitív, bunkó? Elmondom neked, hogy sajnos nagyon, nagyon sokan vannak, és nem veszik észre magukat.
2013. jan. 21. 18:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát még sem lehet annyira normális, ha ilyen alapvető dolgot nem tanult meg. Szerintem elég gáz, ha nem képes kinyögni egy köszönömöt.
2013. jan. 21. 18:46
 5/10 anonim ***** válasza:

Az a helyzet,hogy ez a csaj szimplán bunkó,és nem Hozzád való.Ideje más után nézned.

Egyébként pedig az a normális,ha valaki alapból igényli az udvariasságot,és meg is köszöni,illetve cserébe ugyanígy viszonyul a másikhoz.Csak ugye manapság ritka az ilyen ember,legyen szó bármelyik nemről.

2013. jan. 21. 18:48
 6/10 A kérdező kommentje:
De ő egy csendes,normális lány.Nem hittem hogy ilyen bunkó:/
2013. jan. 21. 18:50
 7/10 anonim ***** válasza:
76%

Nem biztos, hogy az, lehet cikinek érezné mondjuk osztálytársai vagy barátnői előtt, hogy egy fiúnak (még lehet tetszik is neki!) köszönetet mondjon, mert barátnői "megszólnák".

Ha csak ketten lennétek a történések körül, lehet rögtön más lenne...

Ilyen a fiatalság és a serdűlőkor....,

2013. jan. 21. 18:56
 8/10 A kérdező kommentje:

54%-os,te enyhén elmebeteg vagy,de kezdek egyetérteni veled.Tudod azért vagyok,mert ilyenre neveltek,mert mindenki azt mondta hogy a nőkkel udvariasnak kell lenni,mert értékelik..

Fizikailag nem vagyok lekvár,188 cm vagyok,elég izmos.Lelkileg lehet.

Szóval akkor legyek vele bunkó

2013. jan. 21. 19:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Az semmit sem jelent,hogy csendes és szerény.Attól még tahó,mert így nevelték.Téged meg udvariasnak.Szerintem nem kéne lesüllyedned a szintjére,maradj olyan,amilyen vagy,Őt meg hanyagold.Tudod,ki hajolgatna a füzetéért!
2013. jan. 21. 20:18
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

a #8-asnak jó a humora, bár tényleg beteges

Kérdező szerintem ne légy bunkó,egyszerűen hagyd, tényleg vannak olyan lányok akik kézenfekvőnek tartják, hogy segítenek neki

2013. jan. 21. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!