Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik igazi fiú-lány barátság?
Figyelt kérdés
Szerintem nem.Az egyik fél egy idő után tuti h többet fog érezni,mint szimla bárátság...Hiszen azért lettek jóban,mert szimpatikusak vtak egymás számára...2013. jan. 20. 22:21
1/13 anonim válasza:
Igen
Ha a férfi impotens vagy meleg
3/13 anonim válasza:
Ott valaki előbb utóbb sérülni fog.
4/13 anonim válasza:
biztosan íri fogják, hogy van párjuk, és a barátjuknak is van, és a párjukat szeretik, mégis jóban vannak. szerintem biztos van ilyen. csak mert nem tapasztaltuk, nem ítélkezhetünk efelett a kérdés felet. van két ismerősöm, ők soha nem lennénke szerelmesek egymásba, de jóban vannak, néha találkoznak. a fiú velem járt, a lány barátnőm, ismerem őket, és tényleg barátok. én nem tudnám elképzelni, hogy ne legyen több, ha egy fiú a barátom, de mindenki máshogy működik...
19/L
6/13 anonim válasza:
Valamelyik fél számára ez nem csak barátságot jelent az ilyen esetekben.Csak nem lép esetleg,mert nem akarja elrontani a "barátságot".27n
7/13 anonim válasza:
Én óvoda óta ismerem az egyik barátnőm. Mivel már kis korban összeszoktunk, amikor még nem hajtottam a nőket, utána sem igazán nőként néztem rá, inkább mintha a testvérem lenne. Fullos nő lett belőle, nem mondom hogy nem szoktam fantáziálni, de sosem akartam vele összejönni. Tehát tapasztalataim szerint van, de ehhez igen spéci körülményeknek össze kell jönni.
8/13 anonim válasza:
Létezik, nekem is van 1db csaj barátom. Anno együttvoltunk egy hónapot, nem működött a kapcsolat csak a szex, azóta néha összejárunk dugni, egyébként meg elvagyunk mint barátok.
9/13 QueenRavenna válasza:
Meleg pasi és hetero/leszbi között igen!
10/13 anonim válasza:
Van egy fiúbarátom, rendszeresen találkozunk (ha időnk engedi, hetente többször is), felmegyek a lakására, filmezünk, elmegyünk vásárolni, együtt vagyunk egész délután, kettesben. Soha nem történt köztünk több, bár ő még egészen az elején megemlítette, hogy szerinte nincs fiú-lány barátság. Mostanra már fogalmam sincs, mit higgyek. Ahogy egyik előző válaszadó írta, lehet, nem mer/akar lépni, nehogy elrontsa a barátságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!