Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a mondanátok az alábbi képekről?
Az alábbi képeken én vagyok és kíváncsi vagyok mások véleményére én csúnyának tartom magam.És csak őszinte válaszokat kérek.ÉS még az érdekelne hogy hogy a lányokat menyire érdekli a kocsi és az arany menyit számít a párkapcsolat elején.19 vagyok előre is köszi a válaszokat.
ezt tőlem kérdezed? ha igen akkor gondolom a pözsó 207 miatt:D asszem akkor nemértetted meg a lényeget.....nem, nem a rózsadombról írok, egy panelban lakom kőbányán.
és és egy 15 éves, másoknak roncsnak tűnő kocsim van. de én nagyon-nagyon szeretem, és az autó folyamatosan fejlődésben és felújításokon esik át. épp ez a lényege az egésznek. h egy olyan autód legyen ami a saját stílusod tükrözi. nemegy pözsó207 ami minden 3. embernek van. mert olcsó, de új. ésakkorazmár fasza. mer legalább új....
örülök,hogy vetted a poént :) nekem egy 20 éves 525i bmw-m van,ami nem sokat ér,de büszke vagyok rá,mert karban tartom úgy esztétikailag,mint műszakilag,megbízhatósága vetekszik egy új autóval,és mindez vidéken.Csak erre telik. és szarok rá a társadalom által elvárt normákra,akinek nem tetszik,vehet nekem másikat XD
amúgy igen,fostaliga ami nekem van,a kérdezőé is fostaliga,de rengeteg lánynak még az is bejön,hogyha egy ótvaros suzukid van,nemhogy egy kényelmesebb,más típus. Addig sem kell buszozni,meg ilyenek. Bár az ékszer engem hidegen hagy,elajándékoztam öcsémnek,mert utálom. Az ékszer nem mérvadó,csak giccs. Az autó pedig szükségleti eszköz,ami megkönnyíti az emberek hétköznapi boldogulását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!