Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a mondanátok az alábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a mondanátok az alábbi képekről?

Figyelt kérdés

Az alábbi képeken én vagyok és kíváncsi vagyok mások véleményére én csúnyának tartom magam.És csak őszinte válaszokat kérek.ÉS még az érdekelne hogy hogy a lányokat menyire érdekli a kocsi és az arany menyit számít a párkapcsolat elején.19 vagyok előre is köszi a válaszokat.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2009. nov. 27. 13:59
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
79%

Helló,

Növeszd meg kicsit a hajad, mosolyogj sokat (ha nem jó a fogad, csináltasd meg). SOHA ne hordj aranyláncot. SOHA ne fotózkodj kocsival. Férffinél a jeggyűrűn kívül más gyűrű hordása ízléstelen. Ha véletlenül D. Beckham, vagy ilyenféle vagy, akkor éppen megbocsátható. Magyar focistának nem bocsátható meg :)))) Hordj napszemüveget, de valami rendeset, ne azt a sport-izét. Viselj inget. Minimum HH, Marks& Spencer, H&M (devergo, ego és az összes ilyen piacos fos felejtős)

Remélem, segítettem.

36/f

2009. nov. 27. 14:22
 12/28 anonim ***** válasza:
38%
Ha annyira csúnyának éreznéd magad akkor nem raknád fel a fényképeidet. Fogadjunk, hogy egy kicsit bunkó, nagyképű is vagy.
2009. nov. 27. 14:22
 13/28 anonim ***** válasza:
72%

hát ha kocsi és arany alapján alarsz lányt fogni, akkor barom vagy... neked tényleg valami idióta nyafka cicababa kell, aki cska ki akar használni anyagilag, mellette meg majd csal valakivel?

amúgy átlagos vagy...semmi extra, de csúnyábbat is láttam már...

(20/L)

2009. nov. 27. 14:23
 14/28 anonim ***** válasza:
87%
Nekem sem tetszel, de annyira hú de ronda nem vagy.
2009. nov. 27. 14:26
 15/28 anonim ***** válasza:
56%

Most ez így butaság mondani hogy kocsi meg arany.

Mert egyből ráugranak erre a mondatra az álszentek hogy az nem számít. Pedig szerintem előb összejönnek azzal a fiúval aki egy bmw vel gördül be a diszkó elé mint azzal aki kuncsorog a diszkó végén hogy ki merre megy haza.

2009. nov. 27. 14:41
 16/28 anonim ***** válasza:
71%
tipikus helyimenőcsávó vagyok image, koppintott, no stílus öltözködés. Kivülről bizsu, belül 0.
2009. nov. 27. 15:04
 17/28 anonim ***** válasza:
82%

Egyértelmű, hogy nem te vagy a képen, hanem valamelyik ismerősöd vagy haverod, akit nem bírsz és felraktad egy ilyen oldalra a képeit. Hát gratulálok, kívánom, hogy találjon meg és verjen szét:) Bevezetés: "csúnyának tartom magam" ..azaz csúnyának tartom a pasit, akinek a képét kiraktam, remélem ti is így látjátok.

Tárgyalás: "őszinte válaszokat kérek"..azaz nyugodtan ócsároljátok a pasit, akinek a képét kiraktam.

Befejezés: "ÉS még az érdekelne hogy hogy a lányokat menyire érdekli a kocsi és az arany menyit számít a párkapcsolat elején"..azaz gyors írok valami ellenszenves dumát, hogy a válaszadók agyba-főbe leoltsanak.

2009. nov. 27. 15:20
 18/28 anonim ***** válasza:
66%
fuj:D
2009. nov. 27. 15:24
 19/28 anonim ***** válasza:
79%
pózolj autóval! XD
2009. nov. 27. 15:30
 20/28 anonim ***** válasza:
50%

amúgy én nemértem mi a gáz azzal ha vkit az autója mellett fotóznak le. nekemis van kocsim, és nagyon szeretem, és nekemis van képem az autómról és rólam. de ez nem nagyképüsködés, meg menőcsávós dolog. mivel eleve csaj vagyok. igazából ezt csak az érti, akinek olyan kocsija van ami neki álom. aki veszegy pözsó 207-et újonnan azmegértem h nemérzi át az autója és a saját kapcsolatát :D

mindegy, van aki érti miről beszélek, a másik fele meg nem, annak megcsak a helyi menőcsávók jutnak az eszébe akik egy 15 évs ronccsal fotózkodnak.

2009. nov. 27. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!