Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a mondanátok az alábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a mondanátok az alábbi képekről?

Figyelt kérdés

Az alábbi képeken én vagyok és kíváncsi vagyok mások véleményére én csúnyának tartom magam.És csak őszinte válaszokat kérek.ÉS még az érdekelne hogy hogy a lányokat menyire érdekli a kocsi és az arany menyit számít a párkapcsolat elején.19 vagyok előre is köszi a válaszokat.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2009. nov. 27. 13:59
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
91%

a kocsi és az arany???

ez nőfüggő. van aki ezekre gerjed. de van aki tökleszarja.

tepedig gyúrhatnál egy kicsit, és kezd el ápolni az arcodon levő pattanásokat

2009. nov. 27. 14:04
 2/28 anonim ***** válasza:
63%

Egyetértek. Valóban nagyon ronda vagy.

Kocsi? Arany? Ilyen ízlestelenül felöltözve? Habi=)

Mellesleg ha nem is kamuznál, akkor is...Egy normális lány nem a "pénz"edért fog szeretni. De így elnézve a fejedért, meg a testedért se=)

2009. nov. 27. 14:06
 3/28 anonim ***** válasza:
64%

Nekem nem vagy az esetem.

De mindenkinek más az ízlése.

Engem a kocsi annyiban érdekel egy pasinál, hogy legyen neki és ne én fuvarozgassam a s*ggét, árkategória, villogás nem számít.

23/L

2009. nov. 27. 14:07
 4/28 anonim ***** válasza:
40%

2. vagyok megint.

A 0,2 cm vastag nyaklánc az arany, és az a régi fostalicska a kocsi? Ezekért még az se fog szeretni, aki a pénzedre hajtana=)

2009. nov. 27. 14:07
 5/28 anonim ***** válasza:
60%
Én csúnyább vagyok.hidd el :( te normál arcnak tűnsz
2009. nov. 27. 14:08
 6/28 anonim ***** válasza:
74%
14:07es..........jajj de jo a valaszod, pontigy gondolom en is es 23 eves lany vagyok. Mintha en irtam volna:)
2009. nov. 27. 14:11
 7/28 anonim ***** válasza:
29%

első vagyok. azért ennyire nemkell lehurrogni. főleg nem egy kocsit, h régi fostalicska. azegy calibra hajóllátom, és az ilyen régebbi autókat nagyon szépen és igényesen meglehet csinálni, és sokkal jobban tudnak kinézni, mint egy új mittomén pözsó 207....mer gondolom csajvagy aztán azilyen csajos autókat ismered csak. (nissan micra, tökömtudja)

nekem megegy civicem van, ősrégi, 94-es, de nagyon szeretem, és nagyon szépen van megcsinálva. a fele. egyelőre.

24L

2009. nov. 27. 14:11
 8/28 anonim ***** válasza:
75%
Hát hogy is mondjam elég átlagosan nézel ki.Nem azt mondom hogy ronda vagy de azt sem hogy jól nézel ki!Biztosan lesz olyan normális lány aki nem a pénzedre hajt és nem is a külsődre hanem a belsődre bár az ilyen nagyon ritka.
2009. nov. 27. 14:14
 9/28 anonim ***** válasza:
22%
Hát ha ilyen fejem lenne röhögve mennék neki a láncfűrésznek,bocsi xD
2009. nov. 27. 14:16
 10/28 anonim ***** válasza:
34%
Csúnya vagy
2009. nov. 27. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!