Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Senkit nem érdekel egy ilyen lány?
Nem ismerkedni jöttem félreértés ne essék. Csak kíváncsi vagyok valamire. :)
Szerintem átlagos, de mások szerint szebb vagyok az átlagnál, de hát kinek mi.. én nem így érzem. 163 cm vagyok, és 50 kg. Nincsenek nagy melleim, átlag méret. Kick-boxolok (mozgás miatt, nem azért mert izmos akarok lenni, és verekedni). 15 éves lány vagyok:) Szeretek hülyéskedni, de tudok komoly lenni, ha éppen kell. :) Sötétbarna hajam és gesztenyebarna szemem van. :)
Budapesti vagyok.
Írhattok privibe. :)
Engem kifejezetten érdekelne egy ilyen lány
már elképzelve is tetszel
16/F
Nem igazán értem. Nem akarsz ismerkedni, a kérdés és a zárás mégis ezt sugallja. Mindenesetre ez annyira nem izgat. Kép nélkül pedig lehetetlen és felesleges bármit is mondani.
Viszont kick-boxal kapcsolatban lenne kérdésem. Nem akarok beállni a sorba, biztos neked esnek most sokan, de rám írhatnál egyszer.
Tök átlagos dolgokat írtál le magadról, ez alapján, ismeretlenül, senki sem fog tudni válaszolni.
Egyébként meg természetesen ismerkedni jöttél, ezt mindenki tudja, felesleges volt a kamu első mondatod, ha a zárás meg az, hogy írjanak neked privátot...
Utolsó: Ismétlem, kiváncsi voltam valamire. :)
Ha nem akarod, ne hidd el.. engem nem érdekel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!