Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ti mennyit vártatok míg végül egy olyan lány jött aki tényleg érdekel titeket?
mi jo dolga van valakinek...bőség van haver? Csunyulj meg, fogyj le pálcikára, esetleg pár centit vágass ki a sipcsontodból és akkor tuti nagyobb kihivás lesz a csajozás, és várhatóan nem fogod annyira unni mint most....
Mert nekem pl azon kell küszködni, hogy olyan csajt találjak, aki nem ocsmány, hanem már átlépi az átlag küszöböt és kellek neki. Na hát ilyen szököévente van.
akkor dugsz eleget, ha elég jol nézel ki. Ha gázul nézel ki, akkor szüzen rohadsz meg vagy addig küszködöl mig néha-néha összejön egy-egy csaj, de a jobbféle csajokból ettől még szépen kimaradsz és ugyis csak utánuk fogsz ohajtozni.
szóval szerintem TE jodolgodban válogatsz már.
én csajozok már egy ideje, és én is kezdem megunni a lányokat, akik jönnek, csak mivel közbe nem javul a külsőm, ezért jobb csajok se jönnek, ugyhogy maradok a kinlodásba.
következmény: nem a nők a hibásak, csak te nem vagy elég jo pasi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!