Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ti mennyit vártatok míg végül egy olyan lány jött aki tényleg érdekel titeket?
oké, akkor tudod mit? Nem tudom megdugatják e ezek a nők magukat veled, de ha igen, akkor légyszi ne élj a lehetöséggel többé.
Majd ez a vállalt cölibátus igen hamar le fogja törni a válogatós kezdvedet...és lentebb nyomja az igényeidet is.
Na ezt a kérdést én is írhattam volna.Az biztos hogy sosem fogja senki és semmi megváltoztatni a gondolkodásom.Nem jövök össze senkivel csak úgy,ha úgy érzem nem ő az igazi,csak azért mert nincs senkim.Ennek nincs értelme.
Jobb egyedül mint egy rossz kapcsolatban!
És igen,akiket én ismertem meg...ők távolról sem voltak megfelelők,tényleg sokuknak még hobbijuk sincs, tök egyforma az összes, ez lett az átlagos, tiszta szégyen.
De nagyvárosban ismerkedni sem jó ötlet,ott aztán tényleg nagyítóval kell keresni az egyedi,nem sablonos embereket,nem tudom miért van ez,de ne add fel,én sem teszem ezt. :)
most mit számít ez hogy hogy nézek ki, a lényeg hogy komolyabb kapcsolatot keresek és olyan lányt aki érdekes
arról nem én tehetek hogy van aki nem jön be a lányoknak és csak a dugásig lát el az agya
Érett férfit nem érdekli a nő hobbija.
35/f
most itt nem az a lényeg hogy ki szenved jobban, én nem kivánom hogy szenvedj Istenem...
ennyi erővel ha érjem be csak a dugással meg az unalmas semmitmondó kapcsolatokkal akkor te meg érd be a csúnya csajokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!