Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » FIÚK! Ti mennyit vártatok míg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Ti mennyit vártatok míg végül egy olyan lány jött aki tényleg érdekel titeket?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok és azzal küszködök hogy még nem volt egyetlen normális kapcsolatom se. Rengeteg randin voltam és ismerkedek lányokkal de annyira nem tudok velük ellenni. Nagy részük tucat és hobbijuk sincs nagyon. Nem azt mondom hogy mindenki ilyen csak ilyenekkel találkozom. Kezdem feladni a hitet hogy valaha találok olyan lányt akivel el vagyok rendesen. Ti is voltatok hasonló helyzetben?
2013. szept. 29. 22:31
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
amúgy amilyen csajokat dob elém az élet nagyobb ribik mint amekkora kamusok a pasik szóval ennyi :D
2013. szept. 29. 22:42
 12/23 anonim ***** válasza:

oké, akkor tudod mit? Nem tudom megdugatják e ezek a nők magukat veled, de ha igen, akkor légyszi ne élj a lehetöséggel többé.

Majd ez a vállalt cölibátus igen hamar le fogja törni a válogatós kezdvedet...és lentebb nyomja az igényeidet is.

2013. szept. 29. 22:43
 13/23 anonim ***** válasza:
küldhetnél egy képet amugy magadról, mert én ugy sejtem, hogy te jol nézel ki, de szerintem nem fogok meglepödni.
2013. szept. 29. 22:44
 14/23 anonim ***** válasza:

Na ezt a kérdést én is írhattam volna.Az biztos hogy sosem fogja senki és semmi megváltoztatni a gondolkodásom.Nem jövök össze senkivel csak úgy,ha úgy érzem nem ő az igazi,csak azért mert nincs senkim.Ennek nincs értelme.

Jobb egyedül mint egy rossz kapcsolatban!

És igen,akiket én ismertem meg...ők távolról sem voltak megfelelők,tényleg sokuknak még hobbijuk sincs, tök egyforma az összes, ez lett az átlagos, tiszta szégyen.

De nagyvárosban ismerkedni sem jó ötlet,ott aztán tényleg nagyítóval kell keresni az egyedi,nem sablonos embereket,nem tudom miért van ez,de ne add fel,én sem teszem ezt. :)

2013. szept. 29. 22:44
 15/23 A kérdező kommentje:

most mit számít ez hogy hogy nézek ki, a lényeg hogy komolyabb kapcsolatot keresek és olyan lányt aki érdekes

arról nem én tehetek hogy van aki nem jön be a lányoknak és csak a dugásig lát el az agya

2013. szept. 29. 22:47
 16/23 anonim ***** válasza:

Érett férfit nem érdekli a nő hobbija.

35/f

2013. szept. 29. 22:48
 17/23 anonim ***** válasza:
ja, értem, szóval te ilyen alapbol joképü gyerek vagy, és még csak bele se gondoltál sose, hogy milyen az, hogy a kutyának nem kelleni...mindenesetre te is szivsz, és ez legalább vigasztal engem, bár hoizzá kell tenni, hogy te magadnak generálod a feszkót, én nekem meg egyszerüen nincs más választásom.
2013. szept. 29. 22:48
 18/23 A kérdező kommentje:

most itt nem az a lényeg hogy ki szenved jobban, én nem kivánom hogy szenvedj Istenem...

ennyi erővel ha érjem be csak a dugással meg az unalmas semmitmondó kapcsolatokkal akkor te meg érd be a csúnya csajokkal

2013. szept. 29. 22:49
 19/23 anonim ***** válasza:
mindjárt megsajnállak.
2013. szept. 29. 22:51
 20/23 A kérdező kommentje:
nem sajnáltatom magam, nem is szenvedek őszintén szólva csak kíváncsi vagyok hogy kinek mennyi idő kellett mig megismert egy olyan lányt akiért megéri élni stb
2013. szept. 29. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!