Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen szívtelen az anyám?
A szüleim majdnem 21 évig házasok voltak.Az elején jó volt minden apám tűzoltó volt anyám titkárnő.
Amikor én középsuliba kezdtem járni akkor kezdődtek a bajok.Elhidegültek aztán anyám megcsalta apámat aztán idén már a válást is kezdeményezte.Tegnap meg beállított hozzánk az új pasijával karácsonyozni.Mivel ez az ő háza is.Mivel apám tegnap szolgálatban volt így csak én voltam otthon.Engem nagyon zavart..
Aztán el is mondta,hogy a házra igényt tart és akkor nem kér vagyonmegosztást.Na itt kiverte nálam a biztosítékot!Hogy kérhet ilyet?Apám szüleié volt ez a ház ő semmit nem tett érte.Ráadásul engem is elküldene mert már 20 vagyok egyetemre járok tartsam el magam.
Hogy képes erre egy nő?
Szerintem ez nem a te dolgod. Apukádnak kellene foglalkoznia vele. Biztos meg is fogja tenni. Oké, hogy ezeket mondta anyukád, de aztán meglehet, semmi nem fog megvalósulni belőle. Bocsáss meg, de az meg teljesen az ő dolga, hogy a felnőtt gyerekét meddig pénzeli...
Úgy képes erre, hogy ilyen a személyisége, ennyi.
Én dolgozok.Nem ezzel van baj hanem a pofátlanságával.Én apám érdekeit védem mert ő foglalkozott velem a legtöbbet!
A megcsalása szánalmas.Az az undorító ahogy a házat követeli!Semmit nem tett érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!