Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ennyire fontos a pénisz mérete egy kapcsolatban?
Na a szokásos, menetrend szerinti komment.
"Jaj hát voltam már 22 centissel, de tiszta nulla volt, bezzeg a 12 centis akkora orgazmust okozott"
Komolyan mondom, ha elhinném ezt a sok álszent választ akkor már sajnálnám a nagyfarkúakat.....
Félelmetes, h nincs olyan kérdés ahová ezt valaki ne tolná be.
Nem vagyok álszent...
De most komolyan: a férjemé cc. 17-18 centi lehet, és ha tövig benyomja, akkor simán eléri a méhszájamat még a legkedvezőtlenebb pózban is! Jó, én ezt élvezem, de sok nőnek fáj... Ha 5 centivel hosszabb lenne neki, akkor sem tudná beljebb tolni, hisz vége az útnak!!!!
Ezért szoktam úgy fogalmazni, hogy ez bizonyos intervallumon belül mindegy... és nem, korábban sem 12 centiről beszéltem, hanem 15-ről!
És ha választanom kellene, hogy 15-16 centi hosszú, és mondjuk 4,5-5 centi vastag, vagy 22 centi hosszú 3 centi vastagsággal, gondolkodás nélkül az elsőt választanám!
És tényleg baromira nem mindegy, hogy a 15 centis farok gazdája mit művel a kezével, és a nyelvével... illetve odafigyel-e arra, nekem mi a jó, és mi a rossz... vagy pedig nem....
A hossz önmagában édeskevés továbbra is!
ez egy sima shit teszt volt a csajtól.
a célja a te kontrollod elvétele és az önbizalmad megingatása volt.
van itt több lehetőség is.
kivéded a shitet pl-
1.azt mondod aham,nyugtázod,vagyis lesz-arod,hogy mit hazudozik össze-vissza.
amúgy alapból egy paraszt dolog ha előtted hozza fel a volt bikáját,pont ma oltottam szét egy csajt a halálig amiért velem is megpróbálta ezt.
2.vagy én is akadtam össze 1-2 igazi barlang pi-nával,amiben kb lötyögtem.
az ilyeneket se-ggbe dugtam,ott egyik sem volt tág.
a lényeg szerintem az,hogy arra koncentrálj,hogy bele tud tenni a kis gyíkodat és ne hagyd,hogy minimálisan is befolyásolni tudjon,elbizonytalanítani a szemét dumájával.
mert az ilyen dumáiknak az elbizonytalanítás a célja.
ha meg már ott vagytok az ágyban,akkor nem fog visszakozni,hogy bakker ez csak ekkora,és nem hagyja el a lakást megdugatlanul.
De miért???
A méhszáj ott van az útban... Valamennyit nyúlik a hüvely, odáig OK.
De egy 20 centist nem lehet tövig betolni!
Nem mondom, látványnak nem rossz... de ha csak 16 centi fér be(most csak mondtam egy számot...), akkor nem baromi mindegy, hogy 16 centis az a farok, vagy pedig 21, de hüvelyen kívül rekedt 5 centi????
És mivel a nők 90%-ának fáj, ha a méhszáját döngölik, akkor egy centivel rövidebb még kedvezőbb is...
Vagy ezt csak én nem értem??? Pedig nem vagyok szűz kislány... :P
"2.vagy én is akadtam össze 1-2 igazi barlang pi-nával,amiben kb lötyögtem.
az ilyeneket se-ggbe dugtam,ott egyik sem volt tág. "
De ezt se a hossz befolyásolja, hanem a vastagság, nem?
1.58
engem hol érdekel már ilyesmi?
egyéjszakás dolog volt,felvittem magamhoz és kiéltem magam rajta.
nem volt egy érzéki csaj,ezért engem sem érdekelt,hogy neki jó-e.
nekem nagyon jó volt.
ebben az esetben meg ez az egy dolog ami számít.
Minél nagyobb annál jobb.
Puszi nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!