Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIT TEGYEK? Fontos!

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy fiuba, de o nm tudja es van egy masik fiu aki meg randira hivott ez a fiu aranyos meg minden de nm tudom elfelejteni a masik sracot aki 2 evvel idosebb nalam mit tegyek?? elmenjek a randira vagy ne? kerlek segitsetek L15

2013. dec. 21. 17:31
 1/4 anonim ***** válasza:

2 év már nem annyira sok, ha ki tud majd várni a fiú..

Aki tetszik azt próbáld meg összehozni. Sok értelme nincs olyan fiúval összejönnöd, akivel nem akarsz de kedves..

sok sikert! 18F

2013. dec. 21. 17:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszodert:)
2013. dec. 21. 17:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem régi kapcsolatom volt, de egyszerűen más lány iránt olyan érzéseim születtek, amit elfojtani nem sikerült, úgyhogy otthagytam a kapcsolatot. Utána a második lány bepasizott. 2 szék közé estem, le a jó kemény betonpadlóra.. csak olyan kapcsolatba érdemes kezdeni, ami egyből az elején jól indul, és amikor más (fiú) nem érdekel...

Kellemes ünnepeket, vigyázz magadra:)

előző

2013. dec. 22. 14:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnalom ami veled tortent :/ koszonom neked is :)
2013. dec. 23. 15:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!