Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megállapítani hogy terhes vagyok e?
Figyelt kérdés
kb 1 hete lefeküdtem a barátommal,nem védekeztünk. Hogyan tudnám teszt nélkül megállapítani hogy terhes vagyok e?2013. dec. 25. 23:49
1/10 anonim válasza:
Tesztel!!!! Nehogymár spúr legyél kifizetni 800 forintot azért, hogy biztosra menj -.-
2/10 anonim válasza:
Várj 9 hónapot. Ha kijön belőled egy gyerek, akkor terhes voltál.
3/10 anonim válasza:
Vársz 9 hónapot és megnézed jön-e ki valami nagyobb emberszerű élőlény a vaginádból.
5/10 A kérdező kommentje:
rendben,köszi 4-es :)
2013. dec. 25. 23:55
6/10 anonim válasza:
Ehhez tényleg a 4-es válaszoló kellett? Hány éves vagy? 13-14?
7/10 anonim válasza:
Azt ugye azért tudod, hogy ha egy hete volt az aktus, akkor még a nőgyógyász sem tudja megállapítani a terhességet?!
8/10 anonim válasza:
Milyen hosszúak a ciklusaid, és ez hányadik napon történt?
Ha peteérés előtti 2-3 nap, akkor 25-30% az esély...
Biztosra csak teszttel mehetsz kb egy hét múlva, vagy 2-3 hét múlva nőgyógyász.
Vannak kora terhességi tünetek, de ezek nem mindenkinél jelentkeznek, illetve van, akinél terhesség nélkül pszichésen előjön.
10/10 anonim válasza:
Teszt nélkül csak úgy derül ki, hogy vársz egy pár hónapot. Ha elkezd nőni a hasad úgy, hogy nem eszel többet, akkor terhes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!