Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet biztosan megállapítani, hogy terhes vagyok e?
Figyelt kérdés
Tesztet most nem tudok venni, kis faluban élek. Amint tudok venni fogok. De nincs valami módszer hogy megállapítsam baj van e? Kedden kellett volna megjönnie, de semmi. Mellfeszülésem van és gyakrabban kell wcre mennem.Az alhasam keményebb a szokottnál. 2 hete feküdtem le a barátommal, használtunk gumit, de félek, hogy kiszakadt vagy valami baleset történt. A menstruációm nem szokott késni.2009. dec. 26. 16:08
1/8 anonim válasza:
Teszt vagy orvos kell hozzá, másképp nem megy.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi.
2009. dec. 26. 16:15
4/8 anonim válasza:
a teszt lehet álnegativ, tehát h negativat mutat, pedig már terhes vagy. ha nem szakadt ki, akkor nem hiszem, h terhes vagy. nem néztétek meg?? az ilyesmit nagyon is meg kell nézni, de észre is lehet venni. hasznalj pharmatexet gumi mellé. na, látjátok, és még engem pontoznak le, h " tulságosan aggódó " vok a fogamzásgátlás terén. habár én tabit szedek, de ha nem igy lenne, akkor gumi, és pharmatex.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem épp olyan volt a helyzet, hogy még pharmatex is legyen kéznél. Elég spontán jött a dolog és nem néztük meg mert a helyszín se épp olyan volt.
2009. dec. 27. 09:33
6/8 anonim válasza:
A terhesség tünetei. Minnél előbb vegyél tesztet! nekem is volt már ilyen..de a végén kiderült h valószínűleg csak én beszéltem be magamnak :$
7/8 anonim válasza:
nem volt " olyan " a helyzet?? mégis milyen, olyan, h védekezni lehessen?? hát akkor tessék nem dugni akkor, amikor nincs nálatok gumi, ha nem szedsz tabit. felelőtlenség, mennyi ilyen lesz még?? :S
8/8 A kérdező kommentje:
Ehh... volt gumi és használtuk is, ha rendesen elolvastad volna. Csak azt nem néztük meg utána, hogy nem e lyukadt ki.
2010. jan. 2. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!