Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért csináljátok ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért csináljátok ezt az olyan lányokkal, akik belétek szeretnek?

Figyelt kérdés
Egy ideig jól viselkedtek, mindig mondjátok hogy szeretlek, stb... együtt alszotok, folyton együtt vagytok. Pár héttel később pedig már semmibe veszitek a barátnőtöket. Aki amikor szakít ezért, rögtön elhordjátok mindenféle rib.ancnak, és minden őrült dolgot kitaláltok róluk.
2013. dec. 25. 20:33
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

"80%-os! Mert ti bénáztok össze vissza. Pl ezért. 0 férfiasság, 0 ész, és sorolhatnám, múltkor egy ilyen idegelt ki."

Szóval aki normális és törődne veled az egy töketlen barom?Hát köszönöm.Szerintem megérdemled a szenvedést!

2013. dec. 25. 20:44
 22/33 A kérdező kommentje:
persze, csak ülök a seg.gemen. csontig ki van nyalva a seg.gük, vacsit készítek,stb... eltűrök mindent, mindent megveszek amiről tudom, hogy szeretik, stb... nem teszek meg semmit... ha ez mind semmi... és a többi dolog...
2013. dec. 25. 20:45
 23/33 A kérdező kommentje:
nem jövök össze velük! randizgatunk, stb... de nem fekszem le velük! volt akivel sokat vártunk, és ott hagyott. pedig mindent megtettem, és panasz sem volt rám sose.
2013. dec. 25. 20:46
 24/33 A kérdező kommentje:
ha valaki egy hónap alatt nem képes megfogni a kezem, és elvárja hogy rámásszak, ami nem én vagyok, az igen is egy töketlen pö.cs
2013. dec. 25. 20:48
 25/33 anonim ***** válasza:
Én nem értem ennek mi köze hozzá. Normális férfi nem a mosogatást, főzést várja el tőled. Legalábbis szerintem így normális. Ha én barátnőmről lenne szó, szereteted várnék, ha kapnák, akkor viszonoznám. Ha nem kapnák, akkor elhagynám pár hét után.
2013. dec. 25. 20:49
 26/33 A kérdező kommentje:
a töketlent arra értettem, ha valaki normális, egy idő után már idegesít az értetlenkedésével. és idegesítő.
2013. dec. 25. 20:52
 27/33 Költőnő? ***** válasza:

jajjj jajjj

hát itt már annyi minden volt...

figyelj. rosszul választasz: ennyi.

Az egyikben az a baj, a másikban az, a harmadikban meg amaz...

minden sorod arról szól hogy ők, ők, ők... Bezzeg Te.

De ilyen nincsen... Hogy minden ffi putkány és Te tökéletes vagy... ilyen nincs.

Nézz magadba és tarts önértékelést. Nem bántásképp. Talán segíteni fog.

2013. dec. 25. 20:53
 28/33 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, ha nem jött volna le a korábbi válaszomból... És igen, egy h.ülye p.icsa vagy. Attól, hogy valaki normális, miért lenne értetlen? Nem jár együtt a kettő. Keress olyat, aki nem az! Problem solved.
2013. dec. 25. 20:54
 29/33 A kérdező kommentje:
választottam olyat, aki normális volt. de nem egyezünk, nem passzolunk. kö.csögök nem kellenek. arany középút nincsen.
2013. dec. 25. 20:56
 30/33 anonim ***** válasza:
Ha csinos vagy és elmúltál már 20 éves, és Pest közelében laksz, akkor hívj meg egy randira!
2013. dec. 25. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!