Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért csináljátok ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért csináljátok ezt az olyan lányokkal, akik belétek szeretnek?

Figyelt kérdés
Egy ideig jól viselkedtek, mindig mondjátok hogy szeretlek, stb... együtt alszotok, folyton együtt vagytok. Pár héttel később pedig már semmibe veszitek a barátnőtöket. Aki amikor szakít ezért, rögtön elhordjátok mindenféle rib.ancnak, és minden őrült dolgot kitaláltok róluk.
2013. dec. 25. 20:33
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Lányok! Miért utasítjátok vissza azokat a srácokat, akik nem ilyenek?
2013. dec. 25. 20:39
 12/33 A kérdező kommentje:
Várok a szexszel, ha erre voltál kíváncsi.
2013. dec. 25. 20:40
 13/33 A kérdező kommentje:
80%-os! Mert ti bénáztok össze vissza. Pl ezért. 0 férfiasság, 0 ész, és sorolhatnám, múltkor egy ilyen idegelt ki.
2013. dec. 25. 20:41
 14/33 anonim ***** válasza:

"olyan lányokkal, akik belétek szeretnek" TE írtad ezt! Akkor rosszul tetted fel a kérdést!

És most akkor jól értem, hogy pár hét után elhajtanak, de addig még szex nincs? Akkor az a gond. :)

2013. dec. 25. 20:42
 15/33 A kérdező kommentje:
bocs, ha fűvel fával nem bújok ágyba azonnal.
2013. dec. 25. 20:43
 16/33 anonim ***** válasza:

"0 férfiasság, 0 ész, és sorolhatnám"

Akkor miért kezdtél vele? Én általában megválogatom, hogy kivel kezdek kapcsolatba...

17/33 Költőnő? ***** válasza:

még mindig nem derült ki, egyszeri eset volt-e.

plusz azt írod, nem fekszel le velük.

sajnos van a hímek közt egy olyan réteg, aki egy d*gásért bármit megtesz/mond, aztán ha megvan: löpá.

18/33 anonim ***** válasza:
Na és te mit teszel azért h ez így is maradjon. Teszel egyáltalán hasonlót amit ők?
 19/33 anonim ***** válasza:

"bocs, ha fűvel fával nem bújok ágyba azonnal"

De beléjük szeretsz? (Ld. a kérdés, te írtad, hogy olyan pasikról van szó, akikbe beleszerettél!)

Eléggé összevissza írsz, ne haragudj... Hol szerelmes vagy, hol nem, hol van szex, hol nincs, 0 ész, de azért összejössz velük... Valami nagyon nem stimmel itt!

2013. dec. 25. 20:44
 20/33 anonim ***** válasza:

"Lányok! Miért utasítjátok vissza azokat a srácokat, akik nem ilyenek?"

Azért élek boldog kapcsolatban, mert én nem utasítottam vissza.

2013. dec. 25. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!