Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elítélitek, ha egy meleg pár csókolózik az utcán? Zavar titeket?
Én személy szerint nem ítélem el, mert a heterók is csinálják, nekik miért ne lehetne?
De kíváncsi vagyok mások véleményére is.
Előre is köszi az értelmes válaszokat! Járnak a zöld pacsik. :)
Ja, és légyszi írjátok le, hogy fiúk/lányok vagytok-e!
Nem zavar, ők is érző lélegző értékes emberi lények.
20/F
En meleg vagyok de zavar az utcan ha egy meleg par csokolozik.
miert? mert ugyesem erti meg a tarsaadalom. szrintem
Nem ítélem el. és nem is különösebben érdekel.
Ha zavar , elfordítom a fejem, és tovább megyek/mást nézek.
De egyébként azzal abszolút egyet értek, hogy a csók intim dolog, és nem az utcára való. Sem hetero, sem meleg pároknál.
Megértem, hogy sokaknak nem tetszik ha melegek csókolóznak az utcán. Én se bírom ha egy pár egy forgalmas helyen csókolózik. Viszont lehet úgy is, hogy az nem zavarja másokat, elvonulva a forgalmas helyekről. Viszont azért nehéz olyan helyet találni Pesten, ahol nem lenne semmi mozgás, hacsak nem kimegyünk a külvárosba, de annak semmi értelme!
Ezek mellett a melegeknek annyival lehet nehezebb, legalább is a fiataloknak, hogy nem tudnak csak simán haza menni. Otthon nem biztos, hogy a család elfogadó, vagy ha az is, mint az én esetemben, nem szívesen hozok haza egy fiút, ugyanis szüleimnek még mindig furcsa lenne, és így én is kellemetlenül érezném magam. Persze egy idő után, miután már régebb óta járunk, bemutathatjuk szüleinknek, és akkor már, ha túl estünk ezen a fázison, könnyebb ez az egész. De nem lehet azt elvárni fiataloktól, hogy egy-két hónapig még csak ne is közeledjenek egymáshoz, miközben sok heteró már első találkozásnál csókolózik, vagy megfogják egymás kezét.
Most nem azért, de ha a hetero párok csinálhatják akkor a melegek miért nem?
(kicsit nagyon elkéstem már erről de mindegy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!