Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elítélitek, ha egy meleg pár csókolózik az utcán? Zavar titeket?
Én személy szerint nem ítélem el, mert a heterók is csinálják, nekik miért ne lehetne?
De kíváncsi vagyok mások véleményére is.
Előre is köszi az értelmes válaszokat! Járnak a zöld pacsik. :)
Ja, és légyszi írjátok le, hogy fiúk/lányok vagytok-e!
Szerintem a csók alapból intim dolog, nem tartozik senkire.
Hánynom kell attól, ha egymás szájába izgulnak már az emberek...tök mindegy,hogy melegek, vagy heterók,nem érdekel,csinálják otthon!
Otthon kéne a szexuális életet élni, ilyen intim dolgokat csinálni, mind melegeknek, mind hidegeknek. Aki nem így teszi, annál valami nincs rendben, exhibicionista, magamutogató, a kisebbségérzését akarja elfedni azzal, hogy mások előtt falja a másikat. vagy még uralkodni sem tud magán.
AMi otthonra tartozik, az otthonra tartozik. én sem mászkálok az utcán meztelenül, akkor se, ha jól esne. bár mondhatnám én is, akinek nem tetszik, ne nézze, nem?
Nem, és csodálom őket, hogy annak ellenére, hogy tudják, sokan elítélik őket(mint az a válaszokból is látszik), meg merik tenni. :)
Természetesen csakis az ízlésesség határain belül nem zavar, de ez a heteró párokra is vonatkozik. A múltkor a vonaton szembe velem egy pár ÓRÁKIG csókolózott, cuppogott, nyalták-falták egymást, csak azért nem ültem át máshová, mert helyjegyem volt.
Nem szeretek csókolózó párokat látni,legyen az heteró,homoszexuális,transszexuális,akármilyen,DE nem azért mert gusztustalannak vagy zavarónak tartom,egyszerűen kínos érzés olyasminek a tanúja lenni ami egyébként egy intim dolog.Egy kis csókkal semmi gond,de ha elkezdenek nyelvcsatázni az utca közepén,az elég húzós.
Eléggé feldühített a válaszok többsége,mert a csókban magában nincs semmi undorító,és senkinek sincs joga arra hogy két ember szeretetének kinyilvánítását annak nyílvánítsa.
Másfelől,egy párkapcsolat nem azért létezik hogy a ti életeteket megkeserítse,vagy megédesítse,semmi közötök ahhoz hogy két ember mit csinál,addig amíg nem szegnek törvényt,és tudtommal egy kis csók nem tartozik ebbe a körbe.
Szóval,nem undorító,csupán a helyzet az,ami kínos.
Nem ítélem el őket emiatt.
Viszont az zavar ha utcán egy pár utcán csókolgatja egymást független attól, hogy hetero vagy homokos.
l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!