Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a duci lányoknak kellek? Ezzel mindenki így van?
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam, hogy mivel a duci lányok nem tetsznek általában a pasiknak, ezért sokkal nyomulósabbak, kezdeményezőbbek, de ez egyszerűen már sok. Hihetetlen mennyire betegesen képesek nyomulni és ragaszkodni, és olyan dolgokat tesznek, amiket egy nekem tetsző lánytól soha nem kapnék. Ugye ezzel mindenki így van, és nem az a sorsom, hogy nem tetszhetek vékony csajnak?2013. dec. 25. 16:17
11/12 anonim válasza:
Nekem bejönnek. Passzold át őket:)
12/12 anonim válasza:
Tegyél úgy, mintha érdeklődnél irántuk, és ismerd meg őket. Amúgy meg szerintem felnőtt korukra kinyúlják azt a pár kilót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!