Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tapasztaltam, vagy duci lányoknak általában helyes pasijuk van?
ha teltebb kicsit a csaj az nem gáz de ha koca akkor lehányom
nagy kufferba jó pakolni csak szégyen járni vele
ne ezzé me jó pakolni bele
Én sem vagyok elől deszka hátul léc, molett vagyok...és nekem mindig csak helyes pasijaim voltak...azthiszem, h ha nem is a test...de szerintem a kedvesség,ha valaki barátságos sokkal de sokkal fontosabb... a molett nők képesek az élet jó oldalát is nézni...a vékonyak azon görcsölnek h úristen ez a szelet csoki ennyi kalória, a molettek h hú de finom. Nem mondom, hogy nem szép arányosabb nőies test, de az h egy helyes fiú leáll, egy molett nővel egy vékonnyal nem, nem hiszem h a ffi "hibája".
19/L
ez egyén függő.... attól függ kinek mi a helyes...lehet az akit te helyesnek gondolsz az másnak nem tetszik....én molett vagyok de én nem tapasztaltam ilyet....
De mondom ízlések és pofonok...amúgy meg lehet nyugodtan bántani a molettek,de a közmondás is úgy szól hogy: "Jobb a párnás mint a fa pados" mindenki értse úgy ahogy akarja!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!