Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyetértetek hogy kötelező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértetek hogy kötelező legyen a DNS teszt?

Figyelt kérdés
Egyetértetek-e azzal,hogy kötelező legyen minden születendő gyermek esetén legkésőbb egy éves korig elvégezni az apasági DNS tesztet.

2013. dec. 24. 19:09
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
90%

14-es vagyok

egy továbbítóchip nem kéne akkor már egyből a testünkbe??

ezt olvastad?:

Szép új világ :( Brave New World) Aldous Huxley

2013. dec. 24. 20:10
 22/32 anonim ***** válasza:
az egészen másról szól, semmi chipessről, te nem is olvastad?
2013. dec. 24. 20:12
 23/32 A kérdező kommentje:

"egy továbbítóchip nem kéne akkor már egyből a testünkbe??

ezt olvastad?:

Szép új világ :( Brave New World) Aldous Huxley"

Na ne essünk már túlzásokba!....

2013. dec. 24. 20:13
 24/32 anonim ***** válasza:
ha fizeted akkor miért ne. Ha nekem kell fizetni akkor kösz nem.
2013. dec. 24. 20:50
 25/32 anonim ***** válasza:
2013. dec. 24. 20:57
 26/32 anonim ***** válasza:

"Nem értem,hogy miért sértő ez egy nő számára."

Ez annak a nőnek sértő, aki pontosan tudja, hogy ki a gyereke apja, mivel csak egyetlen férfival volt a fogantatáskor szexuális kapcsolatban. Sőt, megmondom neked, szerintem azoknak a férfiaknak is (ha vannak ilyenek, bár sokszor kezdek kételkedni az itteni hozzászóló férfiak alapján) sértő lenne, akik megbíznak és tudják is, hogy megbízhatnak a feleségükben/párjukban, és ha valaki arra utalna, hogy esetleg az általuk szeretett és tisztelt nő megcsalhatta őket, azt felháborítónak éreznék és hazugságnak. Mert ezzel azt bántják, alázzák, alacsonyítják le, akit ők szeretnek és méltónak tartanak a szerelmükre.

Most lehet azt fogja írni majd valaki, hogy ilyen esetben is x %-ban kiderülne, hogy az adott nő nem volt erre méltó, mert mégiscsak másé a gyerek. Viszont a 100-x %-ban meg kiderülne, hogy valóban nem történt ilyesmi, ergo a gyanúsítás helytelen volt.

Szerintem egy nő sem szeretné, hogy a párja egy tesztnek higgyen inkább, mint az ő szavának, ha különben nem adott semmi okot rá, hogy hiteltelennek gondolják a szavát.

2014. jan. 9. 13:00
 27/32 anonim ***** válasza:
Mit nyernénk ezzel? Ha meg a családokat szeretnéd erősebbé tenni, akkor a valódi problémákat kéne megszüntetni. Hogy egyetlen példát kiragadjak a számtalanból, ott van a televízió a sugározott agypusztító, a gyerekek (és sokszor a felnőttek) lelkét torzító anyagaival.
2014. jan. 9. 13:08
 28/32 anonim ***** válasza:

Én támogatnám az ötletet. És nem tartom sértőnek egyik fél számára sem.

Ezzel nem gyanúsítják a nőt félre lépéssel! Ez csak formalitás lenne.

Arra meg hogy aki kételkedik csináltassa meg, csak azt tudom mondani, hogy azon is elcsúszhat egy kapcsolat. A nőnek milyen rosszul esik az, hogy a férje nem bízik meg benne...

2014. febr. 3. 12:04
 29/32 anonim ***** válasza:

Allitolag minden 5.gyereket nem a sajat apja nevel es az apa nem is tud rola XD Amugy nem tennem kotelezove.

Inkabb a 8 altalanoshoz kotnem a szavazati jogot. Valamint anyagiakhoz kotbem a gyermekvallalast. Nagyvonalu lennek mert havi netto 100ezerhez két gyermeket is engedélyeznék (de ep eszu ember tudha h még ennyi is keves 2 felnőt 2 gyerek reszere) ,de ha annyira akar lehessen...viszont ha tobbet vallal,akkor ne alljon sorba segelyert,ha bevallalta. netto 200ezres fizunal max 3 gyerek. 4 gyereknel netto 300. A netto bevetel a szulok netto bere osszevonva.

Ugyanis felhaboritonak tartom hogy valaki szellemileg képes 3-4-5 gyereket szulni,mindezt a segelyre es a "lesz majd valahogy" mentalitasra. Parom es en meg azert dolgozunk h legyen hol laknunk,fizetjuk a rezsit,a tv-t,benzint es ott vagyunk hogy az a plusz ha nincs minusz. Gyereket? "Mire"? Tiszta rendes korulmenyekre amit honaprol honapra tart fent az ember...de azer honap vége fele.mar elgondolkodik mibol vegyen kenyeret? Dolgozzunk,adozzunk,boldoguljunk ahogy tudunk,de amugy k.u.s.s. a nevünk.

2014. febr. 3. 13:22
 30/32 anonim ***** válasza:

A vadkacsa

Olvasd el, ha még nem tetted, és gondolkodj el rajta...

2014. máj. 6. 02:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!