Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kötelező dns teszt?

Kötelező dns teszt?

Figyelt kérdés
Mi történne ha például holnaptól minden újszülött babánál kötelezően megcsinálnák a dns tesztet, és visszamenőleg akárki kérhetné ha kételyei vannak gyermeke hovatartozását illetően. Ennek lehetne orvosilag fontos szerepe is, ha ne adj isten donor kell, ne ott derüljön ki a bibi az apukát illetően. Úgy gondolom egy ilyen fajta törvénykezést nem nagyon szorgalmaznának.
2013. ápr. 16. 19:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
72%

Én támogatnám.

Elég sok férfi meglepődne....

2013. ápr. 16. 20:00
 2/18 anonim ***** válasza:
66%

A számból vetted ki a szót! Vagyis a kérdést :)

Bár nő vagyok, de el tudom képzelni hány férfiben ott lehet a bizonytalan.

Hányan nevelhetik más gyerekét?

Mert a nőnek könnyű, hisz ő maga szüli meg.

Akkor legalább a kis ri...-ik nem tudnának úgy pasikat megfogni, hogy beállít egy bárki gyerekével, hogy ő az apa.

2013. ápr. 16. 20:10
 3/18 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem sok anyuka is, nem ritka, hogy elcserélik a gyereket véletlenül :)
 4/18 anonim ***** válasza:
82%
És fizetnéd? Mert egy ilyen vizsgálat azért igen drága.
 5/18 anonim ***** válasza:
37%

"mert a nônek könnyû, ô szüli meg"

Làtszik, hogy valami kis tini vagy. Majd megtudod te, milyen "könnyû" a szülés és a gyereknevelés!

2013. ápr. 16. 20:14
 6/18 anonim ***** válasza:
89%

#5 Szerintem félreértetted azt a kommentet.

Bizonyára a kommentelő nem a szülésre, és a gyereknevelésre mondta, hogy könnyű, hanem arra, hogy a nőknek könnyebb, hiszen biztosak abban, hogy a sajátjuk a gyerek. Egy férfinek mindig lehetnek kétségei.

2013. ápr. 16. 20:18
 7/18 anonim ***** válasza:
73%
Nézd én férfiként a kötelezőséget ellenzem, ne az állam akarjon már dönteni arról, hogy sajátomnak vállalok-e egy gyereket. Viszont azt bevezetném, hogy a szülészeteken a házasság vagy elismerő nyilatkozat alapján vélelmezett apa kérésére simán elvégezzék, tb alapon, mint az összes egyéb terhességgel kapcsolatos EÜ vizsgálatot... (1%-kal se növelné meg ma már a terhességi-szülészeti ellátások keretét, kb annyiba kerül, mint 2-3 ultrahang-vizsgálat).
2013. ápr. 16. 20:18
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
#4, olyan 30 000 Ft, cég hasznával, ÁFÁ-val, tokkal-vonóval... hihetetlenül lement az ára az utóbbi években...
2013. ápr. 16. 20:20
 9/18 A kérdező kommentje:
Ezt bőven elbírná az állam vagy a tb kasszája, milliárdokat költenek teljesen felesleges dolgokra, ennek legalább lenne értelme. Akár orvosi célból is, és sok családjogi vita is hamarabb lezárulna.
2013. ápr. 16. 20:21
 10/18 A kérdező kommentje:
7-es. Nem az állam dönt, te döntesz, felneveled más gyerekét vagy sem. Max szeretnél boldog tudatlanságban maradni.
2013. ápr. 16. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!