Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokan miért vannak így ezzel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért vannak így ezzel karácsonykor?

Figyelt kérdés

Csak azt olvasom, hogy mindenki sopánkodik,hogy jaj nincs barátnőm,nincs pasim,csúnya vagyok,magányos vagyok blabla.

Komolyan, 20fok van kint,mire ez a nagy karácsony hangulat?

Ez is csak egy ostoba pénzünnep már.

U.i. ha valakit szeretsz akkor azt ne karácsonykor tedd csak,hanem az évnek az összes napján szeresd.

2013. dec. 24. 14:28
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Ilyen sztorit bárki össze tud rakni.

Házunk előtt lévő órán,amin hőmérő is van 18fokot jelez.

10.-> neked írtam egy hosszabb szöveget,de inkább töröltem a fenébe.

2013. dec. 24. 14:42
 12/21 anonim ***** válasza:
Hála istennek, ateista vagyok.
2013. dec. 24. 14:42
 13/21 anonim ***** válasza:

Szerintem meg!

Akiknek van párjuk vagy szülőkkel testvérükkel családdal vannak, és jó a viszony azoknak megvan a boldog karácsonyi hangulatuk.

Akinek nincs párja évek óta, és évek óta csak erre vágyik, avagy nincs szerető normális családja, vagy egyáltalán nincs, vagy meghalt valamelyik szülője, esetleg testvér sincs annak marhára nem jó, és marhára nem várja.

Aki az év többi napján hétköznapokban hétvégéken boldog mert tudja hogy várja otthon egy szerető család vagy a párja akivel szeretik egymást annak ez az ünnep is jól telik.

2013. dec. 24. 14:43
 14/21 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok oda a karácsonyért, de van egy olyan dolog, hogy diszhabituálódás, nagy tömegekben ez lehet jó dolog. Meg egyébként is, magunk döntjük el, hogy mennyire dőlünk be a "pénzünnep"-dolognak. Csak rajtunk múlik.

Akinek meg nehézséget jelent pár sor elolvasása, az inkább ne háborogjon, hanem szégyellje össze magát, hogy ennyire ostoba...

2013. dec. 24. 14:46
 15/21 anonim ***** válasza:
Idén nem valószínű hogy lesz már itt.
2013. dec. 24. 14:54
 16/21 anonim ***** válasza:

LOL :)

Így születnek a rossz pletykák. Van akit életre keltünk van akit eltemetünk így karácsonykor :)

2013. dec. 24. 14:57
 17/21 anonim ***** válasza:

Mert önbizalom hiányosak és inkább itt sírnak minthogy tennének ellene!

Én is ilyen voltam, nem szégyellem. Kövér voltam és csúnya, de jött egy lány az életembe akivel jól elbeszélgettünk, egy baráti társaságba kerültem ahol ő is ott volt és gyakorlatilag összebarátkoztunk. Sokat voltunk el és eljött az idő amikor szóvá került hogy miért nincs barátnőm.

Elmondtam neki hogy kövér vagyok, csúnya és önbizalom hiányos. Ő nekem erre azt válaszolta vissza hogy egyáltalán nem vagyok csúnya, jó van rajtam valamennyi ez tény de mondta hogy nagyon kedves ember vagyok és nem azért mondta ezt mert megsajnált, hanem mert ott boldog voltam velük és akkor teljesen más volt a kisugárzásom mintha egyedül mászkáltam volna az utcán vagy a buszon lettem volna. Mivel ő régebben sokat látott már egem mondta hogy akkor teljesen negatív kisugárzásom volt most így a társaságban csak az ellenkezője vagyok.

Mivel picit gond volt velem így feldobtuk a megjelenésem, új haj, picit másabb ruhák, és elmentünk együtt edzőterembe edzeni, sokat segített nekem mint egy igazi barát.

A sors összehozott minket, bizsergett körülöttünk a levegő sokan észrevették már, és egyszer egy nyári éjszakán 2012-ben együtt voltunk egy házibuliba és ott megcsókoltam őt.

Majd bevallotta hogy szerelmes belém és azért van mellettem ennyit, közben én is beleszerettem.

Nagy volt a szerelem a pokolból a mennybe jutottam, igaz TENNEM kellette érte. De összejött.

Idén szeptemberben vesztettem el őt.

Volt egy autó baleset, a barátnőm is ott volt utasként az ő oldalát érte a csapódás, azonnal meghalt.

Szomorú erről beszélnem de amikor 2011 karácsonyán voltam magányos akkor a tavalyi karácsonyom boldogan telt mert 2012 nyarán megismertem a barátnőmet akit idén vesztettem el.

Én nem azért vagyok magányos mert az év minden napját itt töltöm és sírok ahelyett hogy tennék mert elkezdtem tenni ellene és meg is lett az eredménye. Ez egy olyan fájdalmas dolog amiről nem tehetek és mivel első szerelem ez nálam ami rögtön tragédiával ért véget nehéz tovább lépnem de sok barát mindkét részről, mindenki engem támogat és segítenek túl tenni magam a dolgokon.

Legtöbb barátom volt már itt dél előtt hogy karácsony alkalmával picit mellettem legyenek mert tudják hogy ez nekem így nagyon nehéz mivel még 4 hónapja sincs hogy elvesztettem a szerelmem. De vannak akik támogatnak és mellettem vannak nem hagynak egyedül és ez a legfontosabb!

2013. dec. 24. 15:42
 18/21 anonim ***** válasza:
Én nem sopánkodom, csak alig várom már, hogy január 6-a legyen, és véget érjen ez a giccses nyáladzás, amit egyesek karácsonynak csúfolnak.
2013. dec. 24. 15:59
 19/21 anonim ***** válasza:
Én azt unom, h ezaz oldal tele van ilyenkor karácsonyi kérdésekkel. Még nem is lenne gond ha 2-3 ember megkérdezné, de hogy gyakorlatilag ugyanazt a kérdést teszi fel minden ember csak más szavakkal megfogalmazva, 10 percenként na az kész.
2013. dec. 24. 16:01
 20/21 anonim ***** válasza:
Én meg unom, hogy egyesek unják, hogy tele van az oldal karácsonyi kérdésekkel.
2013. dec. 24. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!