Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy kicsit furcsa kérdés, de. Miért van egyre több r*banc a világon?
Huszonhetes, közlöm, hogy tizennégy éves lány vagyok....
És a vadászösztönt nem arra értettem, hogy egy pasi fűvel-fával kavarhat, de a nőnek apácának kell lenni, hiszen akkor a "saját fajtám" ellen szólnék. Én ezt úgy értettem, hogy egy nő ne adja magát oda a srácnak, mert egy srác esetleg szívesebben kezdeményez, EGY lánynál, nem a fél városnál.
Már ne haragudj, de 14 évesen meg miért osztod az észt, amikor kb. semmit nem tudsz a világról? Azért, mert a korodbeliek játsszák az agyukat és azt hiszik a szextől lesznek felnőttek, még nem lesz tele a világ ribivel, a többség azért 18-19 éves korára kinövi ezt a hülyeséget, még mielőtt a fél város átmenne rajta.
A bulikban nyilván sok a ribi, de ha egy kicsit körül nézel a világban, az tele van normális emberrel. Én például normális emberekkel jártam bulizni (sosem dugtunk senkivel), és most is milliónyi teljesen értelmes embert ismerek, akiknek köze nincs a ribikhez.
De mit tudsz te erről 14 évesen? Komolyan mondom, ki kellene erről az oldalról tiltani a tiniket, akik a tudatlanságukkal csak szítják itt a tüzet
pont nem kéne kitiltani őket :)
Tisztán látszik mennyire nincsenek képben párkpcsolat/szexualitás terén, éppen,hogy tanítani kell őket.
Ha már a szüleik ennyire alkalmatlanok, és nem tanítják őket, holott ez lenne a kötelességük!
A gyerekek hüyleségeket kérdeznek :)
Ez normális :)
Nehéz lenne tanítani őket, ha nem kérdeznének hülyeséget :D
Csak az a kemény, amikor huszonévesek full analfabéták az egészhez... Dehát már meg sem lepődök ezen az oldalon.
Kérdező
Ne sértődj meg. :)
Ha további kérdésed van, akkor kérdezz. (akár privátban is)
A lényeg, hogy tanulni akarsz. Ez jó.
És igen ,az oldal tele van olyan huszonévesekkel, akikre szintén ráférne ugyanez.
A kérdés nem volt gyerekes, hanem pont,.hogy nem értettünk többségében egyet a felvetéssel.
Az, hogy 14 éves vagy, inkább magyarázat a kérdés feltevésére. Lehet, te tapasztaltnak gondolod magad az életben, de évek múlva rájösz, hogy még nem voltál.
Amúgy a véleményem, semmivel nincs több ribi a világon, mint anno.
Csak jobban szem előtt vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!