Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Ez mii? (bővebben lent)
2-es: "de ha normális értelmes lány vagy akkor nyisd ki a szemed és vedd észre a fiukat és azokat lessed"
Ha te is normális, értelmes lennél, akkor elfogadnád, hogy van aki a saját neméhez vonzódik, és ez ellen nem lehet tenni. Élő példa vagyok erre például én.
Kérdező: Hány éves vagy? Azelőtt volt már, hogy jobban megnéztél egy lányt, vagy eszedbe jutott, hogy megcsókolnád? Ha ez az első ilyen eset, egyáltalán nem biztos, hogy ez szerelem. Lehet, hogy csak rajongás. Tetszik a stílusa, a kisugárzása, pozitív energiával rendelkezik. :)
Ha meg esetleg idővel mégis beleszeretnél, akkor sincs semmi gond. Amikor először kezdtem el lányok iránt érdeklődni (úgy, hogy fel is fogtam, mit csinálok), nekem is voltak olyan gondolataim, hogy nem, én nem lehetek... Aztán az évek folytán többször próbáltam már elnyomni az érzést magamban, inkább kevesebb sikerrel. Rájöttem, hogy nem tudok tenni az ellen, aki vagyok. El kell fogadnom magam ilyennek, és ha nekem sikerült, akkor majd jöhetnek a többiek.
A lényeg: adj magadnak időt ehhez, mert egyik napról a másikra nem lesz egyértelmű, hogy mit érzel a lány iránt. :)
Nehogy már azt a választ fogadd el, hogy térj észhez. :O Ebből nem lehet észhez térni... És sajnálom, hogy ezt kell mondjam (vagyis én nem sajnálnám, de úgy látom neked ez még rossz hír), de azzal, hogy kiírtad ezt a kérdést, már elárultad, hogy ez bizony most más, ez a lány több neked, mint bármi ami eddig volt (barátság, féltékenység, nem tudom), mivel különben eszedbe sem jutna megkérdezni...
Szóval a lényeg, hogy ha rájössz, hogy esetleg nem vagy teljesen heteró, és ezt elfogadod, akkor hamar el fog múlni ez a kiráz tőle a hideg dolog is.
És szeretném felhívni a figyelmedet, hogy ez nem baj, nem betegség meg hasonlók. Ha elfogadod magadat így, akkor ugyanolyan tökéletes életet tudsz így is élni mint mások. Ettől te semmivel sem vagy rosszabb, vagy kevesebb.
ettől még nem biztos, hogy leszbikus vagy, de ha most bepánikolsz mert esetleg az vagy, akkor később úgyis előjön ez az érdeklődés, és akkor már jobb, ha fiatalon tudatosul
szóval szerintem beszélgess vele meg ilyenek, mert lehet hogy csak felnézel rá meg ilyesmi, de ha nem, akkor fogadd el :)
a kettest szegényt sajnálom O.o
Kettes! Te mi a fenét keresel ebben a kategóriában? Hagyd már békén szegény lányt!!! Mit képzelsz Te magadról?!
Kérdező: én örülnék, ha tőlem rázna ki a hideg valakit :)
Örülj, és ha rájöttél mi is történik, élvezd ki, ez jó érzés :) :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!