Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor ugye nem csak én érzem úgy, hogy mennyivel könnyebb a nők élete?
Nézzétek meg ezt a videót:
tolószékes, izomsorvadásos nő és kapcsolatai vannak. (azt most hagyjuk, hogy engem kerülnek a nők, csak azért mert átlagosan nézek ki, nem vagyok jóképű)
van ez a srác, aki kérdést írt itt ki egy éve:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__3375..
tolószékes. és nem talál magának kapcsolatot.
Tehát ha a kettőt egymás mellé állítom: tolószékes nő és kapcsolatai vannak. Tolószékes pasi és nem kell a nőknek.
Átlagos lányoknak is vannak kapcsolataik, átlagos pasik meg alig kellenek a nőknek.
"na már kussoljatok el" és megint csak egy gentleman :) Nem is tudom, ha én nem értek egyet egy nővel, akkor se mondok ilyet... saját magamat értékelném így le.
Csak gondoltam elmondom, hogy nem igaz, hogy a jó testért nehezebb megdolgozni a férfiaknak! Egyrészt a férfihormonok által sokkal könnyebb az izomépítés, míg a nőknél a hormonháztartás pont, hogy hizlalnak! Pl egy barátnőm akárhogy fogyókúrázott, nem tudott lefogyni, ugyanis fg-t szedett, ami rá így volt hatással. Gyakorlatilag a levegőtől is hízott.
Olvastam egy helyen, hogy egy nőnek nem kell annyit ennie mint egy bálnának és akkor jó alakja lesz, de ez egy akkora lenéző buta, semmilyen ismerettel nem rendelkező kijelentés, hogy jelzőt nem találok rá. Ismerek egy hölgyet, ő 80 kg körül volt, nem tudott lefogyni, pedig mindenki tanúsította, hogy betartja a szigorú étrendet, sportot. Végül annyira elege lett, hogy napi szinten 400 kcalt evett (ami rettenetesen kevés, de máshogy nem fogyott), 2 év alatt leadott 30 kg-ot. Míg én csak egy kicsivel eszek többet, máris fogyok. Szóval ez a nagy különbség.
Jah.. és még megemlíteném, hogy sok férfinak már a "kis pocival" rendelkező lányok már kövérek, nem véletlenül van annyi anorexiás lány(legalábbis én sokat ismerek), mivel ők tudják, hogy sok mai "férfi"nek mi jön be. Persze én nem általánosítok, tény hogy vannak olyan férfiak, akiknek a 60+os lányok jönnek be, de egyre több van, akinek a 40-50 kg közötti. Itt, gyakorin is, emlékszek egy kérdésre, ahol sorba mindenki küldte a lányt fogyózni, meg hájas és egyéb szavakat kapott, közben meg 55 kg ha lehetett.
Talán én élek nagyon jó helyen, de azt látom, hogy a lányoknak inkább a vékony alkat jön be a férfiaknál. Sőt, akik túlfújják magukat, kifejezetten nem tetszik nekik.
Én se vagyok egy sztár kinézetű. Néha elmegyek futni, szóval nem vagyok izomkolosszus se, mégis van barátnőm. Talán azért, mert nem akadok ki olyanon, hogy a nőknek sokkal könnyebb (nem is igaz). Majd akkor elvárhatjátok, hogy a nők udvaroljanak, ha majd ti is tudtok szülni.
"A nök nagyon el vannak kapatva mostanság." ezt azért kétségbe vonnám. Szerintem a férfiak IS el vannak kapatva. Itt is, a sikertelenségben úszó férfiak lazán elmondják, hogy csak az átlagnál vagy ronda lányoknál kezdeményeznek. Na de, kérdezem én: honnan tudják, hogy az az átlag csaj másnak nem e szép? Mert elég sok ilyet tapasztaltam mindkét oldalról.
Az első oldalról ez a mondat: "Szóval te a szebb lányt választanád, de ha a lány a jobb pasit választja nálad, akkor egy szemét p*csa. " nagyon tetszik és még csak válaszolni se tudott a kérdező, se senki :D. Ennek a mondatnak több alapja van, mint az egész kérdésnek. Sőt választ ad a kérdésre.
Én nem kívánok vitakultúrából tanítani kérdező. De nem szeretem, ha valakinek süvít a szövegéből az arrogancia, és a dicsekvés a tudásával, ami utólag észrevehetően nincs. Megmondom őszintén, 80%os nyugodtan leírhatta volna, hogy 2 diplomát végzett, mert elhittem volna. Erre meg őszintén bevallja, hogy előtte áll. Rólad? Nagyon nehezen hiszem el, hogy valóban diplomás vagy és nem hazudsz.
"Hiszen már többre vittem, mint te..." ez a mondatod, ami vérlázító. Talán karrierben egyenlőre előtte állsz, de az évek során könnyen leelőzhet ebben. Tiszta óvoda :D "nekem van diplomám bibibíí". Ez lenne a nagy vitakultúra?
Elnézést a hosszú szövegért!
az elején mondja a csaj, hogy "belement kapcsolatokba"
ezt mégis hogy kell érteni? Felment társkeresöre és ráirt pasikra, hogy dugjanak vele? Gondolom akadt böven lehetöség...egy pasi ugyanezt nem csinálhatná meg.
Légyszíves, először olvasd el többször és azután válaszolj ilyet..Nem azt mondtam, hogy könnyű :), azt hogy könnyebb! Nyugodtan olvass utána, ha nem hiszed el! Te pontosan az a helyzet vagy, ahol a 80 kg-s lány nem tud fogyni, csak akkor ha 400 kcalt eszik(csak fordítva). Valószínű, neked is meg kellene szenvedned az étrenddel, de én még mindig azt mondom, hogy éhezni ezerszer nehezebb.
Én pont, hogy a kondis férfiaknál vettem azt észre, hogy jobban szeretik a husis lányokat :D. A vékony, sovány férfiaknál meg azt, hogy nála vékonyabb lányt akarnak.
Egy haverom nagyon népszerű, mégis egy 60+os lányt választott. Hát még mennyi esetet tudok, ahol a csúnya srác összejött nagyon szép lánnyal!
"Szinten aluli". Ezt csak ti használjátok és nem véletlenül, csak ti gondoljátok így.
Nem szeretek úgy vitatkozni, hogy nincsenek olyan megalapozott érvek, ami ellen én kifejthetném a sajátomat. Szerintem a 80%os és DiamondEyes is ezt unta meg.
Egyáltalán nem tapasztalok ilyeneket, mint amit ti! Én is átlag vagyok, sőt! Engem is rondáztak már le, girnyó is voltam, de kit érdekelt? Mint ahogy írtam nem vagyok izmos. Vékony vagyok, inkább vézna :D Mégis van szép barátnőm.
Az lehet az oka (megismétlem), hogy nem azon gondolkozok, hogy mennyivel könnyebb a nőknek! Még ha tényleg, sokkal könnyebb lenne normális alakot elérniük, akkor se lehet megváltoztatni a két nem különböző funkcióit. A nők arra vágynak, hogy valaki védeni tudja, a férfiak meg arra, hogy védhessenek (én legalábbis így vagyok vele)
28%-os: body.builder.hu
olvasgasd. könnyen lehet, hogy nehezen izmosodó típus vagy, ekkor kell rohadtul odafigyelni a táplálkozásra. és tömegnövelőket (sőt még tejsavófehérjét, kreatint) is nyugodtan szedhetsz.
edzésekből meg nem kell túlzásba esni, mert a sok edzés túledzettséghez vezet. nem lesz időd a regenerálódásra.
80-82%-os: te végülis ugyanaz a hozzászóló vagy. Miért két regen írogatsz? :)
A jóképűség az, ami sokat nyom a lantba. Én pl. rendszeresen edzek és meg is látszódik rajtam. (ergo hatékonyabban meg tudnék védeni egy nőt, mint egy girnyó)
Kérdező!
Csak érdeklődnék, hogy még mindig ezen a... kissé nőgyűlölő állásponton vagy? :)
Nem, most van egy komolytalan kapcsolatom :)
Sajna már nem vagyok képes komoly kapcsolatra, de nem zavar. Így kevésbé vagyok sebezhető legalább. Azaz szabadnak érzem magam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!