Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor ugye nem csak én érzem úgy, hogy mennyivel könnyebb a nők élete?
Nézzétek meg ezt a videót:
tolószékes, izomsorvadásos nő és kapcsolatai vannak. (azt most hagyjuk, hogy engem kerülnek a nők, csak azért mert átlagosan nézek ki, nem vagyok jóképű)
van ez a srác, aki kérdést írt itt ki egy éve:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__3375..
tolószékes. és nem talál magának kapcsolatot.
Tehát ha a kettőt egymás mellé állítom: tolószékes nő és kapcsolatai vannak. Tolószékes pasi és nem kell a nőknek.
Átlagos lányoknak is vannak kapcsolataik, átlagos pasik meg alig kellenek a nőknek.
ráadásul a mozgólépcsős résznél: jóképű pasit akart keresni aki segít neki lejutni a metróba.
hogy lehetnek ilyen felszínesek a nők?
Én is érzem, mostanában azon gondolkodom mennyivel jobb életem lehetne ha lánynak születem.
100 éve persze egész más volt a helyzet, de most már sokkal jobb nőnek lenni.
Te is ugyanúgy felszínes vagy, ha azt nézed, hogy a tolószékesek milyen párt keresnek. Na meg állandóan csak a külső így külső úgy.. ez 1000x inkább felszínesség. Felszínes vagy, és mivel nem tudsz máshogy gondolkozni így kivetíted másokra is , hogy ők is biztos így gondolkoznak. El kell hogy keserítselek, de tudod jól, hogy csak jó hisztizni.
Képzeld el, hogy ismerek egy nőt, autóbaleset miatt tolószékes. Arcilag nagyon szép. Minden férfi visszavonulót fújt, miután megtudta, hogy nem tud járni!
Egyébként meg... Egy hülye példát hoztál fel, és csak egyet!. Ha felhoztad ezt, akkor én meg belinkelem ezt: [link] Ráadásul gyönyörű a felesége.
Ha lenne benned férfias tartás, akkor nem azt néznéd, hogy mennyivel könnyebb a nőknek, hanem kezdenél magaddal valamit.
Ha lány akarsz lenni műttesd át magad! Ilyen gondolkodással h "mennyivel könnyebb nőnek lenni brühühü!" egy pasi se kellene, akármilyen jól is nézne ki.
Várom a lepontozást, úgyis ebben élitek ki magatokat.
Csak szánlak 3as... de nem pontozlak le.
Olyan lánynak képzellek el, akinek van párkapcsolata (esetleg gyereke), ergo mindent elért amit egy nő eltud. Talán egyetemet végzett és dolgozik valahol.
Viszont érzi, hogy csak ennyit ért el, és rosszul esik neki, ha ezt más könnyűnek látja.
Nem kell szánni :)
Ezt mindig elmesélem, és most is elmesélném, ugyanis nem fogjátok fel:
14 éves koromtól kezdtem "fiúzni", mmint inkább próbáltam. Ugyanis 70 kg voltam. Persze a pasik szerint zsírdisznó voltam, ahogy a barátnőim is. Amikor elmentünk bulizni, még a duci, vagy a csúnyább pasik se jöttek oda hozzánk, mind ment a rövidrucis csajszikhoz. Egyszer bepróbálkoztam az egyiknél és kiröhögött, kigúnyolt(pedig ducibb volt mint én). 4 év alatt egy pasi se jött oda, max azért hogy kicikizzen minket! És tudod mit? én a 14 éves fejemmel nem csináltam olyan hisztit, mint itt ti! (pedig én is gyk-ztam, mégse tettem fel egy kérdést se :D) A barátnőimben és bennem is több férfiasság volt akkor, mint bennetek.
18 évesen döntöttem úgy hogy lefogyok és egy kis sírás nélkül megcsináltam. Ti? ti mit csináltok? És még a pasik nem felszínesek! :DD Ne is röhögtess.
Na meg 2 ugyanolyan személyiségű(belsőjű) lány állna előtted, egyik gyönyörű, a másik csúnya.. mind2 oda lenne érted. biztos a csúnyát választanád. Na persze.
Egyébként jelenleg alakulóban van kapcsolatom. Egyetemet még nem végeztem, sőt előtte állok, ugyanis mostanra gyűlt össze a pénz rá. Nehogy azt hidd, hogy én az az ember vagyok, akinek a kezébe hullik minden. Sőt! Volt olyan időszak, amikor 4 egymást követő évben 4 közeli hozzátartozómat veszítettem el. Akiket meg barátaimnak hittem kihasználtak és hátba vágtak :) és még sorolhatnám. Persze, végülis én is feltehetnék ezekkel kapcsolatban kérdéseket, hogy miért ilyen szemetek az emberek. Nem is tudom miért nem teszek.
Tőlem gondolhatsz rólam akármit én tudom hol vagyok és hova tartok, örülök annak amit elértem. Valamit könnyen elérek, valamit nehezen de nem érdekel, hogy más mit gondol erről. Sőt igazából az a fajta ember vagyok, aki teljesen lesz-rja, hogy mit gondolnak róla. "hivatalosan" nincs párkapcsolatom. Gyerekem még messze nincs.
A történetemet nem azért írtam, hogy véleményezd, de azért elég gáz, hogy ide tart a mai "férfiasság". Hol van a küzdés? Nem hiszem el, hogy te nem látod, hogy senkinek se kell hisztiző pasi. Ugyanis nem férfias!
Akkor nézzük csak. Nem akarok párhuzamot állítani közöttünk, mert csak sértődés lenne belőle.
Én eddig azt tapasztaltam(!), hogy a nők a jóképű, magas, izmos pasikra buknak. Jóképű nem vagyok, de csúnya sem! Magas sem vagyok, átlagos magasságom van (179 centi). Izmosság. Régebben nyeszlett voltam, de már egy jó ideje kondizok, és ez az egy dolog a háromból, amit már sikerült elérnem.
Nőni nem fogok, és jóképűvé sem tudok válni. De legalább izmot fel tudtam szedni magamra.
(kondizásról mindenki azt hiszi, hogy "csak gyúrni kell", hát nem egészen. nekem extra táplálkozás kellett, mert nem voltam könnyen izmosodó típus)
Mi lett az eredménye? Régebben legalább a kövér lányoknak bejöttem. Most már azoknak sem.
Miért, te 2 ugyanolyan belsejű fiú közül a rondábbikat választanád? :) Gondolom te sem. Akkor milyen jogon várod el tőlem, hogy én azt válasszam?
Érdemes lenne először kérdezned, és utána ítélkezned :) (érdekes, tőlem elvárod, hogy ne ítélkezzek, míg te vagdalkozhatsz össze vissza. hogy is van ez?)
Amit nem tudsz, de amire nem is vagy kíváncsi: küzdöttem én már éppen eleget. És csodák csodája: nem a szép lányoknál próbálkoztam eddig. Hanem azoknál, akik hozzám valóak lennének. Mind visszautasítottak, mert jobb pasira vágytak.
Az meg már végképp nem érdekel, hogy ki tart hisztisnek és ki nem :)
megkeseredtem az évek alatt. főleg úgy hogy mindent megtettem ami tőlem telik (elértem a célom a testemmel kapcsolatban, saját lakást vettem -igaz hitelre-, természetesen van diplomám és a szakmámban dolgozom).
úgyhogy küzdésről nekem ne tarts kiselőadást ;) amit küzdelemmel el lehetett érni, azt már elértem. Barátnőt nem lehet küzdelemmel szerezni. És őszintén szólva úgy nem is akarok. Vagy kölcsönös a kapcsolat és akkor nem kell "küzdeni", vagy nem kell kapcsolat. Hiszen egy kapcsolat a kölcsönösségen kell hogy alapuljon.
"Ha lány akarsz lenni műttesd át magad!"
Ettől nem lesz se lány, se nő.
"Miért, te 2 ugyanolyan belsejű fiú közül a rondábbikat választanád? :) Gondolom te sem. Akkor milyen jogon várod el tőlem, hogy én azt válasszam? " természetesen nem. Én azt választanám amelyikhez vonzódok, az már más kérdés, hogy akivel most randizok a nők többsége szerint ronda, szerintem nagyon jóképű :) Alapból nem értem miért kell azonnal arra gondolni, hogy ezt magamra értettem. Csakis rád értettem.
Szóval te a szebb lányt választanád, de ha a lány a jobb pasit választja nálad, akkor egy szemét p*csa.
Úgy látszik nagyon ugrassz arra az "elvárásokra". Mindenkinek vannak elvárásai ez rendben is van, én így gondoltam. De ne nevezz senkit felszínesnek, hiszen te is az vagy. A szebbet választanád! A nők is nálad jobbat választanak. Ennyi.
"nem a szép lányoknál próbálkoztam eddig" úgy látszik, nincs fogalmad arról, hogy milyen érzés, ha azt érzi valaki, hogy épp "megfelel" a párjának, közben meg más lányokat szebbnek talál. Ha szerinted ez a normális, akkor le is tettem a pontot a mondanivalóm végére.
Egyébként egyáltalán nem ítélkezek előre. Megismertelek a szövegedből. Egy igazi férfi, akihez vonzódnak a nők nem hozzák fel, hogy "jajj a nőknek sokkal könnyebb" "olyan nehéz férfinak lenni" Ez nagyon kiábrándító. Kb mintha egy nő neki állna köpködni, meg nyíltan vakarni a p..ját :D. A siránkozás nem áll jól a nőknek sem, hát még a férfiaknak. Ez a te nagy hibád ami miatt nem találsz magadnak párt. Most a párkeresés miatt picsogsz, de ha lesz valakid, akkor találsz valami mást, ami miatt így fogsz viselkedni. Sürgősen változz meg és ne a nőkben keresd a hibád! Ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye! Örök igazság. Lehet sportos tested, de a gondolkodás nem változott(vagy talán még rosszabb lett).
Legyen valaki kerekesszékes, süket, néma, hisztis:D, vagy bármi, akkor is a jobbat, szebbet fogja keresni. Talán nincs joguk hozzá?
Utálom ezt a "hozzá valót kell választania" gondolkodást. A levesnek van hozzávalója, de az emberek először is egy párkapcsolatban kiegészítik egymást, ennek nem feltétele, hogy csak jócsaj-jópasi és csúnya pasi-csúnya nő jöhet össze. Olyan embertelen ez a külső alapján szintekbe rakás. Most nézd! Kb az összes nőismerősöm lerondázza azt, akivel most randizok, én meg életemben most először adtam 100at 10ből egy férfira.
Ne fűzz sok reményt az egyetemhez! Ott komolyan veszik a szövegértelmezést! :(
Gazdasági szakokon pl. van érvelés és beszédtechnika, szerintem ott elhasalnál.
De semmi baj, a gyárban is kell dolgoznia valakinek. :)
Úristen! :DDD Te beszélsz szövegértésről?! Már itt beszélem a barátommal, hogy kinek nem adnak ma diplomát!
Egyetlen egy értelmes, megalapozott, normális érvet nem tudsz felhozni, míg én írom a regényeket, amikre nem tudsz ellenérvet írni. Egyetlen egyet sem. Szomorú egy diplomástól :(
Egyébként eddig még normálisan írtam, próbáltalak biztatni, de látom, hogy tényleg gondok vannak az agyaddal. Nem érdemelsz meg te egyetlen egy normális nőt sem. Nem is fogsz.
Gusztustalan ember vagy. Csak az lehet, aki szintekbe pakolja az embereket. Tudod, egy gyári munkásban több emberiség van, mint benned. Te üres vagy. Nemcsak én mondom, itt mellettem is mondják. Mást is mondanak, de inkább nem írnám le, mert a végén majdnem (csak majdnem) lesüllyednék a te szintedre.
Bevallottad az utolsó kommenteddel, hogy végig igazat írtam , csak nem tudtad bevallani, ahhoz túl gyenge vagy és azt hitted ezzel a pár mondattal okosabb lettél.
Nem baj. Én megértem. Nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!