Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor ugye nem csak én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor ugye nem csak én érzem úgy, hogy mennyivel könnyebb a nők élete?

Figyelt kérdés

Nézzétek meg ezt a videót:

[link]

tolószékes, izomsorvadásos nő és kapcsolatai vannak. (azt most hagyjuk, hogy engem kerülnek a nők, csak azért mert átlagosan nézek ki, nem vagyok jóképű)

van ez a srác, aki kérdést írt itt ki egy éve:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__3375..

tolószékes. és nem talál magának kapcsolatot.

Tehát ha a kettőt egymás mellé állítom: tolószékes nő és kapcsolatai vannak. Tolószékes pasi és nem kell a nőknek.

Átlagos lányoknak is vannak kapcsolataik, átlagos pasik meg alig kellenek a nőknek.

2013. dec. 23. 17:05
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
44%

Kérdező, rég láttam nálad vészesebben ostobább embert. Megérdemled az egyedüllétet!

Az előttem szólónak pedig teljes mértékben igaza van, nem is jut eszembe semmi, amit hozzá tudnék tenni.

2013. dec. 23. 21:43
 12/30 A kérdező kommentje:

Vitatkozni csak azzal lehet, aki rendelkezik valamennyi vitakultúrával. Te nem rendelkezel ilyesfélével :)

Az meg hidegen hagy, hogy a kis barátaid mit gondolnak rólam. Hiszen már többre vittem, mint te... (ja és nem értelmiségi családból származom, államin végeztem az egyetemet és mellette részmunkaidőben dolgoztam.)

Tehát mindezt saját erőből építettem fel a mai világban :)

Nyugodtan ki lehet röhögni. Majd meglátjuk ki nevet a végén :)

2013. dec. 23. 21:52
 13/30 anonim ***** válasza:
44%

Figy, szállj már vissza a földre!

Ő kulturált stílusban érvelt, korrekt véleményt fogalmazott meg. Te meg semmit nem mutattál, csak fröcsögést és ostobaságot. Egy hatalmas senkinek tűnsz, nem tettél le semmit az égadta világon! Keresztülnéznék rajtad, elmennék melletted, már ne is haragudj... Hányinger az ilyen ember.

2013. dec. 23. 22:07
 14/30 anonim ***** válasza:
0%

"Ha lány akarsz lenni műttesd át magad!"

Nem azt mondtam, hogy lány akarok lenni te nagyon hülye.

Mondjuk nem is várom hogy megértsd a mai fiúk problémáját ha egyszer lány vagy, neked úgyis minden csak sajnáltatás.

2013. dec. 23. 22:25
 15/30 anonim ***** válasza:

Attól mert leírtad a "kultúra" szót a vita után, még nem tudod pontosan mit jelent kérdező :)

És állítom, hogy a 3-5-8-10-11-13-as válaszokban több vita-tapasztalat áll, mint a te válaszaid mögött.

Szégyen számodra, hogy te még meg is említed, hogy tanultál ilyet, mégis a vitázás egyik főalapszabálya az, hogy nem szabad a vitapartnert sérteni! :D Ráadásul ezt nemcsak egyetemen ismertetik, hanem még középiskolában is! Szóval a vitakultúrából 1-es.

ÉGŐŐŐ

A sok ":)" ám a zavar jele. Annyira látszik, hogy próbálod elhárítani az ellened felhozott érveket, mintha nem érdekelne.

Egyébként meg kit érdekel, hogy mit építettél fel egymagad? Mintha ezt más nem tudná megcsinálni. Nem valami nehéz. Éppen ez volt a lényeg az előzőknél, hogy mindenkinek nehéz az élete! A te életednél vannak sokkal nehezebb sorsúak is.

A vicc az egészben, hogy azt a fiatal lányt, elismerted a 4-es válaszodban, hogy egyetemet végzettnek képzeled!

2013. dec. 23. 22:29
 16/30 A kérdező kommentje:

Diamond: és ki mondta hogy érdekel hogy keresztülnézel-e rajtam vagy sem?

attól hogy mondjuk lány vagy, nem vagyok "rád állva". az se biztos hogy bejönnél külsőleg. akkor miért helyezed fölém magad?

2013. dec. 23. 22:35
 17/30 A kérdező kommentje:

Oké vitatkozni szeretnél?

Akkor szépen gyűjtsd pontokba, hogy mi elől tértem ki, mert elég érthetetlenül írogattok.

Ha ez megvan írd be ide, és pontonként válaszolok rá,

2013. dec. 23. 22:37
 18/30 anonim ***** válasza:
35%
Ismerem ennyire a fajtádat és saját magamat is.
2013. dec. 23. 22:51
 19/30 A kérdező kommentje:
boldog karácsonyt!
2013. dec. 26. 21:04
 20/30 anonim ***** válasza:

na már kussoljatok el, mert kettös mérce IGENIS van!

már kezdve ott, hogy vannak ilyen "pasi dolga" tipusu dolgok, amiknek általában az a vége, hogy a pasi dolga, hogy elvigye a balhét és vásárra vigye a bőrét olyan nőkért, akikhez képest ő sokkal többet tett le az asztalra!

Már eleve kezdve ott, hogy egy férfinak egy jó testért sokkal több fizikai munkát kell végeznie, mint egy nőnek!

A nök nagyon el vannak kapatva mostanság.

2013. dec. 26. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!