Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az introvertált emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az introvertált emberek kevesebbet érnek a "párkereső piacon"?

Figyelt kérdés
2013. dec. 23. 15:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Igaz, eredménycentrikus lehet.. De nem biztos, hogy ez kívülről látszik rajta.
2013. dec. 23. 17:51
 12/20 anonim válasza:

Nem feltétlenül! Lehet, hogy nehezebben találsz olyan helyzetet, ahol a lelki alkatodhoz illő partnerrel összejöhetsz, de ne felejtsd el, hogy introvertáltak mindkét nemben akadnak, és talán éppen azért érnél a "piacok" sokat valakinek, mert introvertáltként jól meg tudod érteni.

Kedvesem és én is erősen introvertáltak vagyunk, és pont emiatt nagyon jól megértjük egymást - néha már abból is, amilyen hanghordozással a másik kimondja a szavakat, tudjuk, mi van -, jól tudunk reagálni egymás igényeire.

2014. jan. 3. 20:30
 13/20 anonim ***** válasza:

Megb***lak lóháton!

Egy INFP. :)

2014. okt. 26. 01:12
 14/20 anonim ***** válasza:

Aki piaci portékaként tekint magára, annak nem az introvertáltság a problémája.

Egy extrovertált, Asperger-szindrómás INTP

2014. okt. 26. 01:31
 15/20 anonim ***** válasza:

Csak akkor hátrany, ha extrovertáltaknál próbálkozol.

Egy retardált introvertált.

2014. okt. 26. 01:37
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

max annyiban,hogy míg az extrovertált ösztönösen flörtöl,nyit addig az introvertáltnak meg kell tanulnia és meg kell értenie a játszmát és a lépéseket.

tehát ha az introvertáltsága párosul némi érdeklődéssel és fejlődési képességgel,szorgalommal,akkor nincsen hátrányban.

akkor van csak hátrányban ha azt akarja,hogy őt bereccsenve,passzív mivoltában,fejlődést elutasítva is kívánják és legyenek kíváncsiak rá.

2014. okt. 26. 02:05
 17/20 anonim ***** válasza:

# 14 "extrovertált, Asperger-szindrómás INTP"

Ezzel kit akarsz átverni? Mert engem sikerült.

Egy hiszékeny INTP

2014. okt. 26. 02:31
 18/20 anonim ***** válasza:
Ez miért lenne átverés? Az vagyok. :)
2014. okt. 26. 02:42
 19/20 anonim ***** válasza:
De viccen kívül, hogy lehetsz INTP személyiségű Asperger-szindrómásként extrovertált???
2014. okt. 26. 02:45
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát, mondjuk akkor, hogy INTP aspie mércével mérve extrovertált vagyok. Konkrétan arra gondolok, hogy kiskoromban úgy kellett megtanulnom, hogy társadágban hogyan moderáljam és fogjam vissza magam, ne beszéljek folyton az elméleteimről meg ötleteimről. Idővel ezt annyira begyakoroltam, hogy egy új helyzetben, társaságban tényleg introvertáltan viselkedem, de csak amíg meg nem bizonyosodom, hogy olyan emberek között vagyok, akikben bízhatok és megnyílhatok. Onnantól kikerül a "dugó" és ha hagyják, akár nem is engedek mást szóhoz jutni. Persze hangulatfüggő is, néha csak olvasgatok csendben a sarokban.
2014. okt. 26. 03:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!