Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felejtsem el, vagy menjek bele?
Elég hülye helyzetben vagyok, és ezt magamnak köszönhetem. Van az osztályomban két fiú, elég jóba barátok. (vagyis, elmondásuk szerint.. de igazából szídják egymást, a másik háta mögött). Az egyik a legjobb barátom, a másik pedig az akibe mindig is szerelmes voltam. Mindketten szerelmesek voltak belém/és azok is most is.
A legjobb barátommal jártam közel egy hónapig, de nem jött össze a dolog.. szépen megbeszéltük, egyetértettünk, és barátok vagyunk most is (ő még egy picit szeret). Nagyon rendes, nagyon kedves, mindenben segít.
A srác akibe szerelmes vagyok, bunkó volt mindig is. Sose segített nekem, csak hátraáltatott. Nagyon-nagyon szeretem, és ez kölcsönös (eddig nem volt az). De nem tudom elfelejteni több év után sem ezek ellenére, és most itt a lehetőség hogy járjak vele de megtorpantam..
Ha őt választom a legjobb barátomat veszítem el, ha a barátomat, akkor a szerelmemet veszítem el. Viszont ha nem döntök valahogy, abba én örülök bele.. mert kikészítenek ezzel az egésszel, hogy nem bírják elviselni egymást.. pontosabban azt, hogy mindkettejükkel beszélek, és jóba vagyok..
Mégis mit tegyek?
Egyiküket sem akarom elveszíteni.. de ilyen lehetőség nincs..
Ugyan már, semmiség.
Ezért vagyunk itt, hogy mindenkinek hasznos válaszokat adjunk.
Nem 16 éves vagyok, és lány vagyok. -.-
Köszönöm szépen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!