Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátomék jobban állnak anyagilag mint mi és ezt a barátom érezteti velem?!
Figyelt kérdés
Eleinte ezt észre se vettem,csak most tűnt fel,hogy tv-t, ágyat, új telefont vettek, naponta mentek nagy bevásárlásra.A barátomon èszrevettem,hogy elszállt,hogy mindent megkap és ezt már velem is érezteti, dicsekszik stb..Tudja,hogy nekünk nem tellik arra,hogy mindennap vegyünk tvt vagy telefont..2013. dec. 23. 14:31
2/11 anonim válasza:
Mielőtt összejöttél vele, nem vetted észre, hogy 2 különböző társadalmi formát éltek?
Szakítsál vele és keressél hozzád hasonló csórót.
3/11 anonim válasza:
szakíts az ilyen szeméttel!
Majd akkor legyen ekkora arca ha Ő dolgozott meg mindezért!
4/11 A kérdező kommentje:
Nem.Átlagos a lakásuk és akkor nem is volt ilyen...
2013. dec. 23. 14:34
5/11 anonim válasza:
Szerintem ha ez zavar téged akkor beszéld meg vele. De az is lehet hogy nem direkt csinálja.
6/11 anonim válasza:
dicsekszik?
szerintem n foglalkozz vele.
7/11 anonim válasza:
Három lehetőséged van:
1) Kihasználod a helyzetet... ám, ekkor le fognak rib..ancozni sokan. De ha nem zavar, akkor nincs gong.
2) Megszokod, s egy idő után alrendelt leszel a kapcsolatotokban, mert ő "kegyet gyakorol majd" időnként, amikor pl.: elvisz moziba.
3) kirakod 'csába... mert nem szerelem ez ha kellemetlenül érzed magad.
Dönthetsz.
8/11 anonim válasza:
Arra nem gondoltal, hogy csak azert vesznek ennyi mindent mert Karacsony van, es azert dicsekszik, mert orul ezeknek? Szerintem beszeljetek meg, tobbre mesz vele, mint hogy vadidegeneket kerdezgetsz...
9/11 anonim válasza:
Ahogy erre a jó öreg nagypapi mondaná - Chhhh újgazdagok -
Tipikus :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!