Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha a barátomék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a barátomék családja jobban áll anyagilag mint mi?

Figyelt kérdés
Mi nem állunk valami jól anyagilag,akármennyire is jól nézek ki mások szerint.. Normálisan öltözködök. De nekünk nem telik arra,hogy anyámék napi 3000ft-otadjanak,hogy költsem el amire akarom..Stb. De a barátomék eléggé jól állnak anyagilag,annyira cikinek érzem mikor a barátom olyan dolgokat mutat vagy mesél ami több ezer forintba kerül.. Amúgy se szeretek a pénzről beszélni..Az anyjának 42évesen műmelle van,az egész család márkás ruhákba járkál... Meg tegnap felhívta a barátomat,hogy az unoka testvére megy haza(ott lakik ahol én) és nem e szeretném,hogy haza vigyen,mondtam,hogy köszönöm szépen nem de beérem a busszal is! Aztán barátom mondja,hogy egy f*sza auidval mehettem volna haza meg a többi család tagját is megismerhettem volna..Mondtam,hogy beérem a busszal,aztán olyan furán nézett rám.. Meg amikor a kórházba bementem hozzá,a barátai is meg a családja is úgy végig nézett rajtam...Annyira cikinek éreztem.. Meg barátom mindig vesz valami édességet nekem,amit én viszonozni szoktam.. De ez nekem akkor is ciki.. Én nem akarom,hogy a szülei azt higgyék,hogy azért vagyok a fiúkkal együtt mert jól állnak pénzileg.. :/ 17/L 17/F
2013. febr. 12. 17:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

"Az anyjának 42évesen műmelle van"

Ennek aztán tényleg sok értelme van ! :D

2013. febr. 12. 17:55
 2/15 anonim ***** válasza:
Ez nem is baj, csak kezeld a helyzetet. Mondd el neki nyugodtan hogy ez kicsit feszélyez, de meg tudjátok oldani csak nem akarsz annyira az anyagi dolgokkal foglalkozni - 17 évesen nem is kell még. De ha gondolod vállalhatsz diákmunkát, lesz egy kis plusz pénzed.
2013. febr. 12. 17:55
 3/15 anonim ***** válasza:

majd megszokod,szerintem még ne problémázz ezen

am,nálunk pont fordítva van,mi állunk jobban anyagilag(bár így sem valami fényesen),őt is zavarta a dolog de megértette hogy a kapcsolatban nem a pénz számít

meg azt hogy hazavisznek mondhatta kedvességből is,és én is úgy vagyok vele hogy ha felajánlják akkor a kocsira szavazok,sokkal kényelmesebb és gyorsabb

2013. febr. 12. 17:56
 4/15 anonim ***** válasza:
48%
kezdj el lottózni!
2013. febr. 12. 17:58
 5/15 A kérdező kommentje:
Igazából mindenem megvan,és nem az a vágyam,hogy márkás cuccokba járjak.Csak olyan ciki előtte,hogy ő széttöri a telefonját és másnap tízen párezerét megcsináltatja...
2013. febr. 12. 17:59
 6/15 A kérdező kommentje:
De én ilyen különc vagyok..Meg amúgy se akartam kocsival menni,mert ne hogy azt higgyék,hogy én arra hajtok..
2013. febr. 12. 18:00
 7/15 anonim ***** válasza:
Ne feszélyezzen a dolog. Ha meg a szülei nem hiszik el, hogy azért vagy a gyerekükkel, mert szereted, akkor ezzel se foglalkozz (elhiszem, ha rosszul fog esni), majd eljön az a pillanat, amikor meg kell mutatnod nekik, hogy igenis szereted és nem csak érdekből vagy vele.
2013. febr. 12. 18:01
 8/15 A kérdező kommentje:
Tudom,de a barátom na.. Én töltött cigit szívok most mert arra jut már amikor,elővettem és erősködött,hogy hagy adjon egy cigi ami nem töltött,ne a töltött sz*rt szívjam...Nekik telik arra,hogy napi szinten pár doboz cigit vegyenek..
2013. febr. 12. 18:03
 9/15 A kérdező kommentje:
t.
2013. febr. 12. 18:04
 10/15 anonim ***** válasza:
Az anyagi külömbségek abszolút nem számítanak. Mi is lényegesebben jól élünk, mint a barátnőmék és az én anyukámnak is műmellei vannak, de ez nem számít. Ha igazán szeretitek egymást, akkor az anyagiak a háttérbe szorulnak. Amennyiben viszont a srác ezzel próbál felvágni előtted, úgy inkább felejtsd el őt, mert akkor ő az értéktelen ember.
2013. febr. 12. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!