Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha a barátomék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a barátomék családja jobban áll anyagilag mint mi?

Figyelt kérdés
Mi nem állunk valami jól anyagilag,akármennyire is jól nézek ki mások szerint.. Normálisan öltözködök. De nekünk nem telik arra,hogy anyámék napi 3000ft-otadjanak,hogy költsem el amire akarom..Stb. De a barátomék eléggé jól állnak anyagilag,annyira cikinek érzem mikor a barátom olyan dolgokat mutat vagy mesél ami több ezer forintba kerül.. Amúgy se szeretek a pénzről beszélni..Az anyjának 42évesen műmelle van,az egész család márkás ruhákba járkál... Meg tegnap felhívta a barátomat,hogy az unoka testvére megy haza(ott lakik ahol én) és nem e szeretném,hogy haza vigyen,mondtam,hogy köszönöm szépen nem de beérem a busszal is! Aztán barátom mondja,hogy egy f*sza auidval mehettem volna haza meg a többi család tagját is megismerhettem volna..Mondtam,hogy beérem a busszal,aztán olyan furán nézett rám.. Meg amikor a kórházba bementem hozzá,a barátai is meg a családja is úgy végig nézett rajtam...Annyira cikinek éreztem.. Meg barátom mindig vesz valami édességet nekem,amit én viszonozni szoktam.. De ez nekem akkor is ciki.. Én nem akarom,hogy a szülei azt higgyék,hogy azért vagyok a fiúkkal együtt mert jól állnak pénzileg.. :/ 17/L 17/F
2013. febr. 12. 17:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Próbálj meg felülemelkedni rajta. Amit leírtál, az alapján a barátod teljesen normálisan kezeli a helyzetet, viszont téged zavar.

Próbálj meg úgy viselkedni, mintha azonos anyagi helyzetben lennétek. Most komolyan, teljesen igaza van, hogy ha úgyis arra mennek és felajánlják jófejségből, hogy elvisznek, akkor hülyeség visszautasítani. Mert tényleg kényelmesebb.

Próbálj meg tényleg ne foglalkozni a pénzzel. Nem egyszerű, de meg lehet tenni.

2013. febr. 12. 18:23
 12/15 anonim ***** válasza:
mond meg neki hogy ez az igazi élet:csövelni valahol a haverokkal közben töltött cigit szívni és kannást inni(néha persze jobbatxD)
2013. febr. 12. 18:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Ugye azt vágod, hogy a fuvart bunkóság volt visszautasítani?
2013. febr. 12. 18:41
 14/15 A kérdező kommentje:
:/
2013. febr. 12. 18:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Házasodj be a familiába!
2013. febr. 12. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!