Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hazugság szükségessége?
Nem egészen értelek? mit kell szerinted hazudni, vagy miről kell hazudni? :)
El akarod titkolni, hogy nős vagy? vagy van állandó barátnőd? vagy amikor azt modod hogy szép vagy kicsi lány, akkor tudod hogy bűnronda?
Nekem még csak abban hazudott pasi, hogy szabad (közben nős volt, vagy menyasszonya volt) nyilván ha elmondja szóba se állok vele, de ez nem ahhoz kellett, hogy vonzónak találjam őket. de másban nem hazdtak még :)
31/N
Én sem értem, mire gondol a kérdező. Csak azért mert neked hazudnod kell ahhoz, hogy fel szedj egy lányt, mert egyszerűen olyan unalmas és semmitmondó személyiséged van, hogy anélkül nem menne, attól ez még a valóságban a legtöbb embernél nem így van.
Engem se hazugsággal bűvölt el a barátom annak idején és egyik ismerősömtől se hallottam ilyesmit, hogy hazudni kellett volna.
19/L
Azért hordanak össze vissza hazugságokat is mert ezzel könnyebben le lehet venni egy lányt a lábáról, mintha azt mondaná az illető hogy: egy hétköznapi, egyszerű, szürke ember vagyok. Egész nap csak fénymásolok az irodába....stb.
Ha belevisz a pasi valami egyedi dolgot (ami pl hazugság) akkor jobban felfigyelnek rá, hogy hú milyen érdekes ember. Kitűnik a tömegből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!