Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Magasabb lányokat miért nézik ki?
Figyelt kérdés
180 cm vagyok és barátaim megszokták a magasságom el is fogadják, viszont utcán megbámulnak néha érdekesebb megjegyzéseket reakciókat is kapok. Pasik terén sem jók a kilátásaim és sokszor már leteszek arról. hogy találok valakit is. Sokszor már úgy érzem elítélnek pusztán a magasságom miatt. Magas lányok ti is éreztetek ilyet? Srácok véleménye is érdekel.2013. dec. 22. 16:16
21/23 A kérdező kommentje:
18-as nem pont kapcsolatra értettem hanem alapvetően bárhol mert én egy alacsonyabb sráccal is teljesen jól elvagyok, kijövök és adok esélyt hogy megismerjem mert akár lehet belőle egy jó barát, viszont van akik alapból ellenszenvesek amikor meglátják hogy milyen magas vagyok nem tudom lehet a pasikban lévő dominancia miatt.
2013. dec. 22. 18:41
22/23 anonim válasza:
Jó kis "férfiak" lehetnek, ha pusztán a magasságod sérti őket :D Ez inkább nekik ciki. Elég gyakori manapság, hogy ahelyett, hogy a saját gyengeségét próbálná fejleszteni, azt akarja lehúzni, aki valamiben jobb ("jobb", a magasság egy adott dolog) nála.
Nekem még picit alacsonyka is lennél.
És átérzem ezt a megbámulósdit, 196 cm vagyok, és sok ilyen magas embert látok (még magasabbat is), tehát nem értem, mire föl megy ez, de hát van, aki csak eddig fejlődött szellemileg.
23/23 anonim válasza:
Teljes mértékben együtt érzek veled a 187centimmel :) Nem egyszerű de, fel a fejjel, szó szerint :) Ne húzd össze magad csak mert esetleg kitűnsz a tömegből, vállald büszkén és megtalál a várva várt férfi is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!