Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez? Magasabb lányoka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Magasabb lányokat miért nézik ki?

Figyelt kérdés
180 cm vagyok és barátaim megszokták a magasságom el is fogadják, viszont utcán megbámulnak néha érdekesebb megjegyzéseket reakciókat is kapok. Pasik terén sem jók a kilátásaim és sokszor már leteszek arról. hogy találok valakit is. Sokszor már úgy érzem elítélnek pusztán a magasságom miatt. Magas lányok ti is éreztetek ilyet? Srácok véleménye is érdekel.
2013. dec. 22. 16:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
179cm vagyok nő, én is ezt érzem mint te:(
2013. dec. 22. 16:43
 12/23 anonim ***** válasza:
add lejjemm a mercet centibe, es akkor talalsz
2013. dec. 22. 16:46
 13/23 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, mivel én is 190 körül vagyok, az összes csajom 180 körüli volt eddig. Nekem tetszenek a magas nők.
2013. dec. 22. 16:51
 14/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom nálam alacsonyabbat nem szeretnék mert olyan kényelmetlenül érezném magam. Sokszor így is ha fiú haverral vagyok akkor is rossz hogy alacsony és legalább a pasim mellett ne kelljen már kényelmetlenül éreznem magam ha máshol amúgy is meg van ez az érzés.
2013. dec. 22. 16:58
 15/23 A kérdező kommentje:
Hogy félre értés ne legyen nincs bajom az alacsonyabb srácokkal a barátaim közt sem jól elvagyok velük inkább csak rossz mert olyan bengának érzem magam és össze is húzom magam automatikusan és jó lenne ha legalább pasi mellett nem kéne így éreznem
2013. dec. 22. 17:04
 16/23 anonim ***** válasza:
hát igen a lányok közt is manapság egyre több a hegyi troll
2013. dec. 22. 17:25
 17/23 A kérdező kommentje:
utolsó köszi szépen. ilyenektől érzem meg érzi csomó magas lány magát úgy ahogy mert mindenkinek ez az első megítélése és ennyi nem is akarják megismerni...szomorú..
2013. dec. 22. 18:04
 18/23 anonim ***** válasza:

ahogy te sem az alacsonyabb sracokat:)

ha nem adsz kompromisszumot, nem is kapsz.... ;)

2013. dec. 22. 18:13
 19/23 anonim ***** válasza:
én is 180 cm vagyok és ráadásul még nem is vékony :/ pontosan ezt érzem. Ennek ellenére van hogy direkt még rárakok egy lapáttal egy jó kis magassarkúval és mindenki le van szarva mekkora, élvezem a felhőkarcolást xD
2013. dec. 22. 18:13
 20/23 anonim ***** válasza:
Es ilyenkor hany centis magassarkuval indulsz felhokarcolni?
2013. dec. 22. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!