Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti a magasabb vagy inkább az alacsonyabb lányokat szeretitek? :D
Légyszi írjatok kort is meg hogy hány centi magasak vagytok ha lehet! :D
Köszönöm
Alacsonyabb nálam és engedje hogy elfogyasszam a whiskeymet!
185cm vagyok
155-170centi körül.
Én 175vagyok:/
A magasakat. Én 195 cm vagyok és szeretem a magas lányokat. 175-180 cm körül. Eddig minden nagy szerelmem és/vagy pár barátnőm magas volt. Rájuk is indulok be a legjobban.
22/F
Ez hülyeség, ha valaki beléd szeret tök mindegy mekkora vagy.
Ha neked a magas pasik jönnek be akkor hordj magassarkú cipőt, ezzel jelzed az alacsonyabb srácoknak, hogy nem nagyon kéne odamenniük,(hisz ha alapból 170cm vagy és még felveszel egy tűsarkút akkor már akár 178 magasnak is látszódhatsz)(én tuti,hogy elsőre nem mennék oda hozzád ha ekkora magassarkúban vagy) azonban a tűsarkú mindig nyerő.
Én 25 éves vagyok és 165 cm magas, és én is a "magas" lányokat szeretem 165-175cm ami azért lányoknál már magas szerintem.
Utolsó barátnőmnél (172cm) először megriadtam a tűsarkútól, de aztán, mégis egymásra találtunk.
Azonban életem legcsodásabb lánya akiért mai napig küzdök de nem akar párjaként, ő kb 150-155cm. de a leggyönyörübb akit valaha láttam :)
Igazából nem értem a kérdésed lényegét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!